Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » WAN port is unplugged hibaüzen...

WAN port is unplugged hibaüzenet a routeren?

Figyelt kérdés

Van egy Tp-Link WR720-as wifi routerem és a hiba a következő:

Ha rácsatlakoztatom az internetet a következő hibát írja ki és nincs internetem (pirossal bekarikáztam):

[link]

Szétszedtem de nem látok semmi különösebb hibát rajta. Nem világít a routeren a bejövő internet jel a második led: [link]

A fülükön a kék csatlakozón átmegy a jel azt multiméterrel mértem.

Nem lehet valami érintkezési hiba? Nem csak valahol meg van szakadva a belső ér? Lefotóztam a hátulját valahol ha összekötöm vezetékkel nem adná át a jelet szerintetek?

[link]

[link]

Van másik routerem ugyan ilyen. Azon tökéletes a jel. Két helyen próbáltam, internettel sincs baj mert a másik ugyan ilyen router megfelelően működik.

2014. jún. 19. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha másik routerrel megy minden ahogy kell, akkor valószinűleg a WAN port csatlakozója lesz hibás. Ha még van rá garancia akkor vidd vissza.
2014. jún. 20. 11:06
 2/4 A kérdező kommentje:
De valahogy nem lehet ezt könnyen orvosolni?
2014. jún. 20. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel nem látszik semmilyen sérülés a routeren, ez valószínűleg nem egy olyan hiba, amit egy egyszerű forrasztással megoldasz.

Talán ha van a routerhez frissítés, azt megpróbálhatod, de az csak akkor fog segíteni, ha nem magával az eszközzel van hiba, hanem a szoftver működik hibásan.

2014. jún. 23. 07:19
 4/4 A kérdező kommentje:
már próbáltam a frissítést. Az fel is ment, de a probléma ugyan úgy fent áll.
2014. jún. 23. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!