Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Segítség! Nem lehet bekötni a...

Ricsi152 kérdése:

Segítség! Nem lehet bekötni a netet. Most mi legyen?

Figyelt kérdés

Légyszíves segítsetek, Elköltöztünk egy új lakásba. Mikor próbáltunk internetre előfizetni, a kiküldött szerelő azt mondta nem lehet bekötni a netet mert elvileg az utcán a házig elvan vezetve a vonal csak az építkezésnél spórolhattak és nincs semmi beépítve a földbe vagy ilyesmi amin betudna jönni a lakásig.

A helyzet, hogy két társas ház van az utcára merőlegesen és mi a belsőbbe lakunk.

Egyenlőre egy telenoros mobilnetet használok de nagyon szar 10 giga letöltés után lelassul nagyon és alig használható. játszani online játékokat semennyire nem lehet vele. plusz a tanuláshoz is kéne a net nekem. Elegem van belőle. Néztem olyat, hogy műholdas internet Mondjuk úgy, hogy nincs erre nekünk pénzünk. Valami mikrohullámú netről is olvastam de ezen a környéken nincsen ilyesmi. mellesleg ez egy 30 000es város. Szóval kicsit megvagyok lepődve, hogy nem lehet bekötni egy vezetékes netet dehát úgy látszik így van.

ha tudtok valamit mondani, hogy lehetne valami vezetékes netem azt nagyon megköszönném. Annyira nem vagyok otthon ezekben a dolgokban.

2014. jún. 16. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Kábeltévé sincs? Mert ha van, akkor jó eséllyel internet is lehetséges. Biztos van több szolgáltató is a városban, úgyhogy járd végig mind, kilincselj.
2014. jún. 16. 21:17
 2/5 Zsebvirág ***** válasza:

Műholdas meg mobilnettel ne foglalkozz, drága és egy nagy rakás sz@r.

Mikro netet sztem városon belül nehéz alkalmazni, mert tiszta rálátás kell és ha már van 1-2 panelház akkor nehéz kifogni, hogy jó rálátás legyen.

Csak a vezetékes szolgáltatóknál kell reklamálnod, hogy szereljenek fel vmi átjátszót vagy ilyesmit.

2014. jún. 16. 22:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Kábeltv sincs. UPC antennás..
2014. jún. 16. 22:59
 4/5 Zsebvirág ***** válasza:
Nahát azon nem tudsz bekötni netet.
2014. jún. 16. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt kellene tőlük megkérdezned, hogy mit áss és hova.
2014. jún. 16. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!