Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » YouTube (tobbi lent)?

YouTube (tobbi lent)?

Figyelt kérdés

Azt kerdeznem toletek hogy altalanosan a videosok kozul

1,kit neztek

2,miert

3,altalaban milyen videokat szoktatok nezni az adoot videostol

4,Hany evesek vagytok (ha lehet igazat pls)

5,Igenyes viseokat szeretitek az adott illetotol?

Kicsit masrol !

1,ha you tubezol meg mit nezel a zeneken kivul es a kedvenc videosodon kivul?

2,miert

3,Milyen tartalomra vagysz ami meg keves van mo. n

4.Kulfodiek kozul kit szeretsz miert?

5,melyiket preferalod pl:1; egyszeru gameplay 2;kommentaros gameplay 3;tutorial kommentarral 4;egyszeru animaciok 5;Euro truck sim2 multi magyarul?

Koszi hogy valaszoltok lehet hogy nehany kerdes ertelmetlen de egy kicsit faradt vagyok es amm 16 f vagyok .Majd kelleni fog egy eloadasra szoval minnel tobben irjatok.koszi

2014. jún. 16. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Sütimester33, TirexiHD (bár eléggé irigylem), TheCovery, Katamori Entertainment, Metalexovics, TheGameTeve, CtrlAltEgon, jatekpartizan, DumaRagu, Pewdiepie, ezen kívül unboxing videók

2. Mert szórakoztatók, érdekesek, tirexinek mindig megnézem, hogy mi újat vett a gépébe és egyszerűbb végignézni egy játék végigjátszását, mint megcsinálni és nagy segítség, ha elakadtál egy játékban, akkor vidi alapján tudhatod, hogy hogyan kell folytatni

3. gameplay, unboxing

4. 15/f

5. természetesen

1,2. nem sok mindent, max ha találok valami érdekeset

3. Jó kérdés, most így nem jut eszembe semmi

4. pewdiepie, mert vicces és izgalmas, elsősorban magyarokat szoktam nézni

5. kommentáros gameplay

Remélem segítettem a válaszommal és kérlek legközelebb haszálj ékezeteket, nem hiszem el, hogy angol kiosztású billentyűzeted lenne.

2014. jún. 16. 21:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszodat igen most telorol vagyok ! Meg valaszolhatok es koszi az 1 ea valaszolonak.illetve euro truck sim2 multiplayert neznel kommentarral?
2014. jún. 16. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, néznék.
2014. jún. 16. 21:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom ! :-) kerlek majd nezz vissza holnap ha lehet.A tobbiek is irjanak.Koszi
2014. jún. 16. 21:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Es ha el torzitom a hanfomat es ugy csinalok videot akkor neznel vagy neznenek szted?
2014. jún. 17. 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Én utálom, ha valaki eltorzítja a hangját, szóval én biztos, hogy nem nézném.
2014. jún. 17. 08:14
 7/7 A kérdező kommentje:
oke koszi :D
2014. jún. 17. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!