Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 132 GB méretű adatot szeretnék...

132 GB méretű adatot szeretnék kiírni valahova. Hogy lehet ezt ingyen megoldani?

Figyelt kérdés

2014. jún. 16. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Pl. regisztrálsz ingyenes felhő tárhelyeket és oda feltöltöd. (Valószínűleg több helyre kell...)

Nekem a Windows-os telefonomhoz volt Skydrive (ami most már OneDrive), azt hiszem az is ingyenes lett... Talán 7 GB-ot ad ingyen...

Névről ismerem még a DropBox-ot... Azt meg kéne nézni, mennyit ad...

Más:

Saját/rokon/ismerős külső merevlemezére kiírni, majd visszaadni neki, ha nem a tiéd...

---

A felhőssel az a baj, hogy 132 GB-ot elég oskáig fog tartani feltölteni.

2014. jún. 16. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Van a Surdoc, oda ingyen max 100gb adatot tudsz föltölteni. Nagyobb, főleg ingyenes tárhelyet nem ismerek. Mega-ra 50-et. Ha ezt a kettőt kombinálod, akkor föl tudod tölteni.
2014. jún. 16. 12:37
 3/7 Zsebvirág ***** válasza:
100%

1-2.!

Egy belvárosi 20 megás nettel is napokba telik és ne feledjük el, hogy ehhez az kell, hogy ne szakadjon meg semmi miatt sem az internet, ami szinte ennyi idő alatt lehetetlen.

Egy vidéki nettel már el kezdi sem érdemes.

Ingyen csak akkor tudsz ennyi adatot kiírni, ha nyersz a tombolán egy minimum 150 GB-s wincsesztert.

2014. jún. 16. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:

#3-as

Ha megnézed az utolsó soromat, bár elírtam, akkor észreveheted, hogy odaírtam én is, hogy sokáig fog tartani...

Egyébként a 20 megás net nálad mit jelent? Ha letöltési sebesség, akkor a mentésnél pont semennyire releváns...

Ha meg feltöltési, akkor ~15 óra, ha jól számoltam...

2 mega feltöltésivel (UPC és társai?) meg több mint 6 nap... Szóval jah, elég gáz a helyzet...

-----

Amúgy ha ennyire kukacoskodunk, akkor abba is bele köthetnénk, hogy semmi sincs ingyen. Mert minimum a villanyszámlát ki kell fizetni. + Internet...

Tehát ingyen nem megoldható a feladat...

2014. jún. 16. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Itt csak a külső winchester jöhet szóba, minden más vagy rohadt hosszadalmas (feltöltés) vagy kényelmetlen (DVD) vagy aránytalanul drága (BD).

Vegyél egy kisebbet használtan (HD Sentintel-lel nézz rá!), ha szűkös a keret.

2014. jún. 16. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Kérj kölcsön egy havertól egy winchestert.
2014. jún. 16. 14:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 17. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!