Melyik wifi antennat valasszam 50-100m kozott?
Ha egyik sem jo ,parabola antenna kivetelevel ajanljatok legyszives valamit , ami az ebay.co.uk- rol beszerezheto.
Mire kellene?
Milyen már meglevő eszközeid vannak erre a célra?
Csatlakozom egy kavezohoz mukodik is, erosebb jelre lenne
szukseg.Most kb 3mb ot mer, de kozelebb mertem 7 mb ot is.
Van egy ilyenem is de nem valami jo: [link]
Laptop van.
"Csatlakozom egy kavezohoz mukodik is, erosebb jelre lenne
szukseg."
Tehát pont-pont kapcsolatról van szó.
Ez esetben irányított antenna - parabola- grid-, yagi-, panelantenna kell, mert annak nagy a nyeresége, és nem szed össze interferáló adókat más irányokból.
Másik kérdés, hogy a kávézó antennájára van-e szabad optikai rálátásod - azaz nem lóg-e be valamilyen tereptárgy (fa, épület, égből potyogó etnikumok utódai) a két antenna közötti térbe? Mert ha nincs, hiába bármilyen "csodaantenna", nem lesz jó vételed.
Az az igazsag, hogy nem tudom, de minel kozelebb megyek annal tobb MB ot mer.A jel egyebkent max-on van.
Koszi a valaszt!
"Az az igazsag, hogy nem tudom, de minel kozelebb megyek annal tobb MB ot mer."
Minél közelebb mégy, annál jobb lesz a jelerősség (csökken a szabadteres veszteség) és a jelminőség (kevesebb interferálás) így a laptop wifi-s interfésze nagyobb adatrátával tud kapcsolódni.
"A jel egyebkent max-on van. "
A Windows beépített "jelerősség-jelzője" csak hozzávetőleges eredményeket ad.
Szerezd be az inSSIDer régebbi változatát
vagy a netStumblert:
vagy a viStumblert:
vagy a netSurveyort:
azokal pontosabb képet tudsz nyerni a légtérről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!