Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a baja a gépemnek?

Mi a baja a gépemnek?

Figyelt kérdés
1,5 éve vettem 4 évesen az asztali gépemet. Márkáját és típusát nem tudom, a lényeg: 2,8 GHz, harmatgyenge 512 MB ram, 70 GB HDD, Windows XP. Amióta megvettem, netezésnél egyre gyakrabban szívok vele: kb. negyed óránként megáll "(Nem válaszol)", és ha kilépek a böngészőből, hiába kattintgatok akármennyit, nem nyitja meg újra, csak ha újraindítom a gépet. Húgom barátja szerint a vinyó rossz benne! Tényleg csak ennyi, vagy lehet más baja is esetleg?
2014. jún. 12. 20:22
 1/5 soccerway ***** válasza:
74%
lehet más is, memtest, xp újratelepítés, vagy valami újabb rendszer, portalanítás stb.
2014. jún. 12. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Elsőre újra kéne telepíteni.

Ha csak a netezésnél fordul elő a probléma, valószínűtlen hogy a merevlemez hibája okozza.

2014. jún. 12. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hibás a hálózati kártyája.
2014. jún. 12. 22:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Portalanítás volt többször is, kicsit gyorsabb volt akkor 2 napig a rendszer, de a hibát nem szüntette meg! Nem tudom, hogy egy újabb rendszert - például akár a Windows Vistát - mennyire bírna el, pedig csak 1 generációval újabb. A hálózati kártya nem tudom, hogy pontosan mi, ahhoz nem értek! A gép gyári alkatrésze, vagy a nethez kell? Mert ha a nethez, akkor tudom miről van szó, de az meg vadiújan került bele.
2014. jún. 15. 15:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja, és az XP is különböző okok miatt 2x lett újratelepítve!
2014. jún. 15. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!