Koparaszt kérdése:
Miért szaggatnak a videók a Comodo dragon böngészőmben?
Figyelt kérdés
A youtube és más népszerű videómegosztókon kivül minden létező oldal videója lassan megy, kevés fps-el, a pörgetés is 1.5 sec amire a betöltött részre átugrik. Ez a jelenség nagyon élvezhetetlenné teszi a videók nézését, eléggé kellemetlen. Az előző verzióval eddig semmi baj nem volt a lejátszás terén, csak az ADblock nem működött rendesen, nem blokkolta a felugráló ablakokat, reklámokat-ezért frissítettem a böngészőt, és ekkor jön elő a szaggatás. Már rég óta, mikor megjelent a 33.1 és a böngésző automatikusan frissített, és a felmerülő probléma miatt visszatettem a régebbi verziót, csak most az AB már nem támogatja...... A flashplayer, java naprakész.....A proxy automatán és gépi beállítások mellett se változtat a helyzeten. Mitévő legyek? Nem akarom a Comodo-t leváltani, szerintem a leggyorsabb böngésző.2014. jún. 12. 01:00
1/2 anonim válasza:
Használd a régit, ha az új nem mükszik, a régi meg igen, akkor módosítottak valamit a kódon, amitől ilyen lett. Az ellen meg semmit se tehetsz.
2/2 A kérdező kommentje:
A régit nem támogatja az ADB, eláraszt a marha sok reklám....
2014. jún. 12. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!