Hogyan tudnám az internet böngészőmben letíiltani a kéretlenül felbukkanó, önmagukat kínálgató tartalmakat?
Konkrétan, a FireFox megnyitásakor két fül nyílik meg, a második egy Qtrax ablak és az az aktív! Hogyan tudnám eleve kizárni a képernyőm tartalmából?
Azt is szeretném megtudni, hogy a "beúszó, villódzó" kis ablakok hogyan akadályozhatóak vagy tűntethetőek el? Teljesen bizonyos, hogy nem és vagyok a 100000-dik és nem nyertem semmit! Olyat biztosan nem ami nekem hasznos.
Szia)
Lehet, hogy vírus van a gépeden! Ajánlott egy jó vírusirtó, és a bővítmények törlése. Nekem így sikerült megszabadulnom az agresszív reklámoktól.
Üdv
Kösz a választ, de nem oldotta meg a fő problémát, a Qtrax oldal áll elő első találati oldalként. Az addblocks plus valóban sok felbukkanó ablakocskát kigyomlált, alapvetően hasznos ötletet kaptam, de a kérdés továbbra is fennáll.
Korábban valaki a "host" módosításáról írt, de már nem találom azt a választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!