Hogyan tudom regisztracio nelkul megnezni emberek profiljat facebookon?
Figyelt kérdés
Allitolag meglehet, es mivel nekem nincs sajat profilom , de szeretnem latni a barataim , testvereim profiljat legyszi mondjatok el h hogyan lehet.
Ez nem azt jelenti hogy hackelni akarok , hanem csak meglatogatni , de ugy hogy ne kelljen regeljek , mert szerintem nm biztonsagos a face. Elore is kosz.!
2014. jan. 24. 19:10
1/4 anonim válasza:
Ha nem tartod biztonságosnak, akkor ne használd! Jaa, hogy a használatba bele tartozik az is, hogy más után leskelődsz...
Amúgy meg tudod nézni bárki nyilvános profilját regisztráció nélkül is.
G.
2/4 anonim válasza:
Ha beírod a facebook.com-ot, görgess a lap aljára és ott találsz jó néhány linket
Ismerősök keresése
Emberek
Oldalak
Helyek stb.
Nem teljes értékű nyilván, de szétnézni tájékozódni tökéletes
Itt egy link is számodra:
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!! Az elsonem meg uzenem , hogy nem leskelodni akarok , hanem latni a barataim kepeit :)
2014. jan. 28. 14:06
4/4 anonim válasza:
nagyban függ az ők biztonsági beállításaiktól is. Ha ők pl. azt állították be, hogy mindent csak az ismerőseik (mármint a fb. ismerőseik) láthatnak, úgy hiába is próbálnál meg "leskelődni" náluk. Főleg hogy azt is be lehet állítani, hogy a kereső oldalakon megjelenjen az idővonalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!