"Megvettem" steamen a Sniper Elite V2-őt amíg ingyenes volt, de nem telepítettem mert nem otthon voltam. Most amikor hazaértem már fizetős lett. Hogyan tudom telepíteni?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom telepíteni, mert csak annyit ír, hogy: "játszd most" "A steam telepítése" hogy bírnám letölteni? ( az áruházi tranzakcióknál ott van, hogy megvettem.2014. jún. 5. 20:22
1/5 anonim válasza:
Belépsz a Steam fiókodba, átváltod a játéklistát "összes játékra", és ott lesz a listádon. Duplaklikk a telepítéshez.
2/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm az 1 percen belüli gyors választ, ment a zöld kéz :) de leírnád nagyon alaposan? mert és nagyon h*lye vagyok még ehhez :)
2014. jún. 5. 20:28
3/5 anonim válasza:
A programba belépni be tudsz, nem? A játéklistád felett van egy kis lenyitható rész, ahol ki lehet választani, hogy csak a telepített, vagy minden játékot mutasson. Ha utóbbira mész, akkor a nem telepített játékok is megjelennek, csak kicsit halványítva. Ha eddig eljutottál, akkor meg ráklikkelni már nem nagy ügy.
4/5 anonim válasza:
Ennel alaposabban hogy lehet leirni? Max. igy:
Install -> Next -> Next -> (talan) Agree -> Finish
5/5 A kérdező kommentje:
:D köszi
2014. jún. 5. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!