Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi van a Tolvajkergetők...

Mi van a Tolvajkergetők Facebook oldalával?

Figyelt kérdés
Törölték? Meghekkelték? Betiltották? Mi történt?

2014. jún. 4. 23:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
talán egy kicsit jogos volt...néha enyhén messzire mentek, én is egy negyed éve vontam vissza az oldal kedvelését, amikor a hajléktalan nőt befogadó lányt ócsárolták(azóta mi is lett vele? semmi...pedig biztos igaz volt, amivel vádolták, hogy csaló). gondolom sokak ezért jelentették őket...na ez már tényleg bizonyos szinten undorító...én nem tettem semmit emiatt...de tipikus magyar ember az, aki egyből bosszút áll, mert hátha jobb lesz...és lényegtelen, hogy 98%-ban meg hasznos ügyért küzdenek évek óta, akkor is bejelenti őket. ehhez meg persze hozzájön csodás kormányunk, mert fogadni mernék, nem csupán a polgárok jelentése vezetett idáig...ez egy szánalmas szar ország...aki jelentette, és egyszer kirabolják, majd azután a rendőrség csak lepapírozza és elküldik haza, na az meg is érdemli...
2014. jún. 5. 11:45
 12/25 anonim ***** válasza:
2014. jún. 5. 12:17
 13/25 anonim válasza:
2014. jún. 5. 12:22
 14/25 A kérdező kommentje:

Már láttam, azóta kristálytiszta a helyzet.

A pisztolyos balhét mikor feltették, sajnos várható volt, hogy ez már elég indok lesz a sok gyökér ellenzőnek. Nem kellett volna fb-ra linkelni.

Ezek az emberek a rendőrség költségvetésének töredékéből felszámolhatnák a bűnözés, ami bizonyos köröknek nem érdekük. Ez a szomorú igazság Magyarországon. Elkeserítő. Sok fizetett liberális ganéj akik nekimennek a bűnüldöző közösségnek. Remélhetőleg csak ideiglenes megszűnés.

És ne felejtsük el, hogy SEMMILYEN mainstream média nem támogatta a TK-t, és így lett 200k tábora! Mi lenne ha 1 éve szerepeltetné bármelyik ganéj TV pl TV2 rtl klub???

Erre mit mérne a TÁRKI apuka? Ganéj igazságtalan liberális emberek. Épp itt az ideje kitakarítani az öntörvényű, álszent, liberális embereket a médiából. Pont mint 800 éve.

2014. jún. 5. 13:50
 15/25 A kérdező kommentje:
Amúgy sajnos úgy tűnik nem kapják vissza a fb oldalt, a 12 óra már eltelt a tiltás óta.
2014. jún. 5. 14:16
 16/25 anonim ***** válasza:
Remélem megba*sza és megcsonkítja egy cigány horda azoknak az egész családját akik ezt elérték, és majd utána lehet jönni ide pampogni, hogy "rasszistaköcsögnácitomcat" stb. ...
2014. jún. 5. 14:55
 17/25 A kérdező kommentje:
Kiírták az egyik feljelentő nevét valami kiss a neve. Vagy legalább is a posztjában ízt írja, végleg sikerült letiltatni a tk-t.
2014. jún. 5. 15:26
 18/25 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy ha egy ilyen liberális jogvédőnek lopnák el a cuccait és ráadásul utána a rendőrség sem csinálna semmit, milyen oldalakat akarna majd letiltatni. Azt is megkérdezném tőle, hogy a továbbiakban mit gondol a liberalizmusról.
2014. jún. 5. 15:52
 19/25 anonim válasza:
45%

csatlakozzatok ide ez egy csoport Hozzuk vissza a tolvaj kergetőket facebookon

[link]

2014. jún. 5. 18:01
 20/25 anonim ***** válasza:
59%
Már van hivatalos tolvajkergetők oldal: [link]
2014. jún. 5. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!