Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoktad olvasni a Tolvajkerget...

Szoktad olvasni a Tolvajkergetők facebook oldalát? A cigányok miért állnak ki a bűnözök mellett?

Figyelt kérdés

Ha a képen cigány szerepel, egyből megjelenik a népes család, barátok, haverok. Eddig egy cigány ítélte el a bűnözőt, a többi elkezdett parasztozni, és a szokásos hangnembe írni. Az elején még azt írták, hogy rendes gyerek, a végén már beismerték, hogy lopni járnak, és jól teszi.

Idézem az egyiket: "ha lopunk jol tesszük fogunk is még ennél is többet de nem azért mer szükségünk van rá hanem azért hogy ne legyen semmitek ti undorito kis férgek" (ez nekik természetes)

Erről a posztról van szó:

[link]

2014. jan. 13. 17:46
 1/5 anonim válasza:
100%
sajnós a c...nyok 90% rossz neveltetésbe nő fel látják tanulják a szüleiktől a ezeket de láttam már olyat is hogy egy gyereknek a szülei normálisak barátságosak voltak és amikor fogászatra mentem akkor az a gyerek elkezdett mocskos fehérezni mert én hamarabb be hívtak azért hogy be adják az érzéstelenítöt közbe meg arra vártak hogy neki is hasson, az apja még bocsánatot is kért sajnos ez van én borod megyében élek és ez mindennapos eset 19F
2014. jan. 13. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert ennyi eszük van, illetve családtagokért kiállnak, csak azt nem veszik észre, hogy tulajdonképpen ők maguk erősítik az előítéleteket, aztán meg sírnak,hogy ne általánosítsunk...
2014. jan. 15. 14:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
De a cigány az tényleg cigány marad, én sem is tudom, van-e kivétel...dolgoztam már cigányokkal(gyár), lehet hogy ők ki bírtak járni egy középsulit, és nem mennek lopni, de mihelyt vannak 3-an, 4-en egy kupacba, rögtön előjön az a tipikus cigánykodás.
2014. jan. 15. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
2014. jún. 4. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez sajnos pszichológia és nem csak itt figyelhető meg.

Ha láttad a vak lány megerőszakolásáról készült riportot ott is mondja valamelyik szakember, hogy a közösség tagjai védik egymást még, akkor is amikor tudják, hogy az egyik súlyos bűnt követett el.

Keresd meg azt hiszem a TV2 oldalán fent van.

Ezeknél a mocskoknál meg pláne megfigyelhető, mert azok nagy része mind bűnöző.

Rendőrségen dolgozom nem túl régóta, de eddig csak cigót láttam bilincsben. Biztos ez is véletlen. Meg az is amikor a múltkor a cigányasszony hozta a csomagot és sírt amikor az őr átvette tőle. Nem sírni kéne hanem gondolkodni. De az nem megy nekik.

2014. jún. 5. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!