Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg vagytok elégedve a lajt...

Meg vagytok elégedve a lajt levelezőrendszerrel?

Figyelt kérdés
Új e-mail címet szeretnék, és a lajt-ot néztem ki. De nem tudok róla semmit. Ti meg vagytok elégedve vele? (Aki használja persze...) Működik rendesen, vagy vannak meghibásodások?
2009. dec. 31. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem használd a gmail-t.

Oda minden levél megérkezik, több Gb-os tárhely van (ami szerintem senkinek se lesz sohasem tele), gyors, egyszerű, stb.

2009. dec. 31. 14:56
 2/3 anonim ***** válasza:
[link] Itt készits magadnak új postafiókot, kapsz egy nagyon jó levelezőt.
2009. dec. 31. 17:21
 3/3 anonim válasza:

2009-ben és 2010-ben volt egy leállás - eltüntek a levelek, nem lehetett belépni. Akkor felajánlotta, hogy bármi gond van, a kapcsolat@lajt.hu címre kell írni. Írtam sokszor, válasz egy se jött, csak vészjelzéseket olvastam. Azután a egy bocsánat kérő körlevél, és működött. Három nappal ez előttig. Miért? Mert be akarok lépni, és a következőt írja ki:

Ön számláját zárolták, a rendszergazda.

Fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, miért.

Vissza a bejelentkezéshez

Írtam, egy sebtében regizett postafiókról. Semmi válasz. Közben fontos levelezés válaszát vártam volna. Cím, amit fejben tudtam, arra jeleztem, hogy ciki, se postafiók, se reagálás.

2011. aug. 15. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!