Tetszik nektek, meg vagytok elégedve a Firefox 4-el?
Hát én tegnap szedtem le,de eddigi tapasztalataim alapján 50-50%...szóval jó és rossz is.
Speciel nekem nem jön be ez a felől fülezés,mármint hogy felülre teszi a lapfüleket,nem pedig a cél mező alá..:/
Igaz azt mondják hogy 6x gyorsabb mint a 3.6-os széria de én nem tapasztaltam különösebb gyorsulást.
Viszont a grafikus felületet elég jól megcsinálták,valamint ez sok hardveres gyorsításos dolog javított rajta..
Én azt mondom,érdemes kipróbálni :D
Szerintem gyorsaságba ugyan az mint az eddigiek..
Nekem nem jött be ugyan úgy fagyosgat ha rájön.. (Erősebb-gyengébb gépen is ugyan azt produkálja).
Maradok a beváltnál inkább..
Nagyon jó. :)
Elsőnek: a füleket vissza lehet tenni alulra is. :D
Amúgy nálam "csak" 160MB memóriát eszik, nem is akarok belegondolni, hány kiegészítőt tettél bele, hogy 450 legyen... :S
Ja és sokkal több hely marad a böngészésre, az eszköztárak, a menü egész kicsire is beállíthatók. Ezt is szeretem benne. Meg persze gyorsabb is.
Na meg a lapok csoportosítása is tetszik. (bár még nem volt annyi lapom kinyitva, hogy használnom kelljen, de a régi verzióba volt már sok lapom kinyitva, és egy ilyen pont jól jött volna akkor... :P)
És fizikai fájdalommal jár,ha használja a memóriát,vagy mi a baj?........:)
Szerintem a memória azért van,hogy a programok használják.
Amúgy én éppen ma dicsértem és most a lapfülekről eltűnt a + jel(Új oldal megnyitása).Ez az első negatívum nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!