Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon hacker oldal...

Facebookon hacker oldal miatt, vagy miért tilt mindenkit?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az történt hogy egy oldalon, lehet nyerni, és megosztásokat kérnek.

És az történt, hogy nem csak engem hanem elég sok embert néhány megosztás után letilt a facebook!

Ezt írja ki: Sajnos ennek a fióknak a használatával nem írhatsz a Facebookra.

A fiókod biztonsági okokból néhány napig csak korlátozott módon férhet hozzá az oldalhoz. Ha kérdésed van, nézd meg a Súgóközpont tartalmát.

Ha szerinted csak tévedésből látod ezt, kérjük, tudasd velünk

Se osztani se lájkolni, se megjelölni nem enged.

Ismerősömnek több mint egy hete ez megy, és nem tudni mikor old fel.

Kíváncsiságból egy másik profilról az adott oldalon ismét elkezdtem osztani és hozzászólni, kb 1 perc után tiltott az egész Facebook.

Mitől lehet ez?

Aki az oldalt nem lájkolja be, és hozzászól,oszt az oldalon, akkor őt nem tiltja.

De ha kilájkolom az oldalt ugyanúgy tiltva maradok.

Mit tegyünk?

2014. máj. 31. 16:55
 1/4 anonim válasza:
Péntek óta nálam is ez megy, én is osztottam egy nyereményjátékot akkor tiltott le, két oldalra gyanakszom (Elektro börze, vagy egy cipős oldal ahol Converse cipőt lehet nyerni) Az a legbosszantóbb hogy nem is válaszol a facebook hiába ír nekik az ember...
2014. jún. 1. 11:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem is Elektro Börze :S

Nem veled beszéltem tegnap amúgy facebookon ?:)

2014. jún. 1. 14:17
 3/4 anonim válasza:
Ja, te ugyanaz vagy? :D Én meg azt hittem hogy rajtunk kívül is járt valaki így :) Én azóta sem tudok osztani, likeolni, muszáj volt másik fiókot csinálnom. Szóval az Elektrobörze? Dehát a párom is osztotta, és őt nem tiltotta le a facebook.. Nem értem én ezt...
2014. jún. 3. 16:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Neem, most már rájöttem, hogy mással beszéltél és én is, de írtam privátot.
2014. jún. 4. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!