Gamerlaci1 kérdése:
Hogyan tudok oldal szöveget módosítani majd menteni, hogy azt csak én lássam és újbóli megnyitás után is megmaradjon?
Figyelt kérdés
A suliban bevezették az e-napló rendszert és fateromék elől szeretnék elrejteni néhány 1-est.
Help gyorsan légyszi!
2014. máj. 29. 07:10
1/3 anonim válasza:
2 hét van még a suliból, úgyis kiderül, nem?
2/3 anonim válasza:
"Nem Derül ki, ha nem hagyom, szóval kicsit feltűnő az is, hogy nem lehet belépni mert jelszót váltottam. :D"
A bizonyítványodat sem fogják látni, ugye?
3/3 anonim válasza:
"A bizonyítványban a jegyek nincsenek benne, de végülis csak 2 hétig kell kibírnom/elhúznom mert resetelődik."
Én arra gondoltam, hogy a szüleid mondjuk azt tudják, hogy 3-asaid vannak pl. matekból. Erre matekból 3 egyest nem akarsz bevallani nekik. Bizonyítványosztáskor meg ott lesz egy meglepetés 2-es a mateknál, és rá lehet jönni, hogy akkor sumákolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!