Mi lehet a baj?
Nem tudom melyik kategóriába kéne tenni, meg nem is értek ilyesmikhez, de a face fiókom állandóan visszaugrik az oldal tetejére. És még az sem segített, hogy újratelepítettem a böngészőt (bár azt más okból tettem). Tudtok nekem segíteni? Írhattok itt is, vagy privátban, nekem mindegy, csak kérdlek segítsetek, mert lassan elfogy az agyvizem, annyit bosszankodom rajta!
Előre is köszi! G
Na, szóval az a helyzet, hogy a latyómon van egye egy touchpad alkalmazás, miszerint ha beütöm két ujjal, akkor lehet használni a folyamatos görgetést. Ekkor azt csinálja a fész, hogy visszadobja magát az oldal tetejére, de már alig 10 cm görgetés után is akár.
Egyébként nem telepítettem semmit, a bing is (hogy rohadna meg) jött magától valahonnan, de ez a gond csak pár napja áll fent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!