A kérdésem a következő lenne,melyik torrent oldalakat javasolnátok,amelyekről filmeket,zenéket,stb lehet gyorsan letölteni és ingyenes?
A google*be beírod , hogy "magyar torrentoldalak"
Az elsőre rányomsz azt válogathatsz.
A legtöbb torrent oldal ingyenes csak az emberek lesz@romsága, önzősége és hozzá nem értése miatt a legtöbbre meghívóval lehet bejutni.
De ha regisztráció mentes és ingyenes oldalt keresel akkor ott van pl a [link]
Az előbb taglalt okokból adódóan kevés a seeder ezért nem lesz túl gyors a letöltés és sokszor nem is biztos, hogy elérhető lesz a tartalom amit keresel. De ezen keretek közt ezt így lehet megoldani.
Másik lehetőség, hogy alap szinten megtanulod és megérted miről szól a torrentezés. Nem kell DHT-val meg tracker kommunikációval foglalkoznod csak alap szinten nézz utána, hogy miért és hogyan érhetsz el valamit ezzel ami amúgy fizetős. Persze feltétel az is, hogy ne legyél végtelenül bunkó és önző és legyen benned egyfajta együttműködés vagy közösségi érzet. Vagyis hajlandó legyél visszaosztani másnak is amit te is leszedtél mástól.
Ha ez megvan, akkor keresned kell valakit aki megbízik benned annyira, hogy rád áldozza a pontjait és behív egy ilyen oldalra.
Régen én is szórtam a bithumen meghívókat itt. Talán egy 4-et 5-öt ki is küldtem mert van pontom bőven. Aztán láttam, hogy kb mindenki b@szik rá. Volt olyan tag aki beregisztrált és többet nem lépett be az oldalra. A mai napig sem. (Nem értem akkor minek könyörgött meghívóért), de a lényeg az, hogy már én sem küldök meghívókat akárkinek. Nem azért mert nem tehetném meg, hanem azért mert valahol ezt egy közösség szennyezésének érzem, hogy olyan embereket hívok be akik nem érdemelnék meg.
2. Nagyon szépen köszönöm,minden sorod,amiket írtál nagyon igaz,főleg ezek:
Persze feltétel az is, hogy ne legyél végtelenül bunkó és önző és legyen benned egyfajta együttműködés vagy közösségi érzet. Vagyis hajlandó legyél visszaosztani másnak is amit te is leszedtél mástól. (Igen,ez így teljesen korrekt),meg is csinálom. ;)
Régen én is szórtam a bithumen meghívókat itt. Talán egy 4-et 5-öt ki is küldtem mert van pontom bőven. Aztán láttam, hogy kb mindenki b@szik rá. Volt olyan tag aki beregisztrált és többet nem lépett be az oldalra. A mai napig sem. (Nem értem akkor minek könyörgött meghívóért), de a lényeg az, hogy már én sem küldök meghívókat akárkinek. Nem azért mert nem tehetném meg, hanem azért mert valahol ezt egy közösség szennyezésének érzem, hogy olyan embereket hívok be akik nem érdemelnék meg.
Ez számomra is egy undorító dolog,tisztelet a kivételnek!
Nem is értem az ilyen embereket...Kikönyörgi,és aztán cseszik rá..
Megy a zöld pipa,sok hasznos infót leírtál,még egyszer köszi :)
5. Ismerem az oldalt,nagyon jó,csak meghívásos...
De azért köszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!