Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnam torolni a...

Hogyan tudnam torolni a meztelen kepeimet google drive rol ha nincsen torles gomb?

Figyelt kérdés
Nemreg toltottem fel a drive ra a meztelen kepeimet hogy ne a telomon legyenek. Szeretnek kozuluk parat kitorolni, de nincsen torles gomb, hiaba keresem nem talalom sehol. Mit lehet csinalni ilyenkor? Angolul van a google es nem tudok angolul. Ha segit valaki kuldok kepernyo kepet a menurol mert ott kellene lennie a torles gombnak de nincsen. 19/L

ma 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Használd inkább a megosztás gombot.
ma 10:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Azt se tudom a megosztas gomb melyik. Valahogy sikerult egy kepet csinalnom a gondrol es feltoltenem egy kep megosztos oldalra. Szerintem a kep menujeben kellene lenni torlesnek de nincsen.

[link]

Csak ennyi van ott. Ha valaki tudna segiteni vagy navigalni hogyan kell torolni az jo lenne.

ma 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:

A menüt lejjebb tudod görgetni.

A nyomtatás után lefelé a második a törlés.

ma 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez már novemberben egyszer ki lett vesézve:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

Érdekes, hogy mennyi 19 éves lány tölti fel a meztelen képeit felhőbe, hogy még mindig felmerül a kérdés.

ma 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Angolul delete a törlés.

Talán a move-val be lehet tenni a trasc can-be (szemétláda).

Én a gépemen szoktam törölni a drive-ról a képeket.

ma 11:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget. Megprobalom megoldani valahogy. Ahogy lejjebb gorgetek ott nincs torles de lehet hogy az a move mukodni fog.
ma 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:
A linkelt kérdésben részletesen le lett írva, hogy melyik nézetben van törlés gomb és melyikben nincs. Az alapján meg tudod csinálni.
ma 11:27
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszonom. Megprobalom megoldani. Kelleni fog hozza egy szamitogplep ami most meg nincs nekem. Lejjebb pedig tenyleg nincs torles. Ez az ami legalul van a menuben.

[link]

Ugyhogy varnom kell ameddig gepnel tudok lenni.

ma 11:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!