Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek ez a videó fake?

Szerintetek ez a videó fake?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=AHh6N0dMKtU

A nagy része meg van vágva vagy ezek tényleg megtörténtek?

#Oroszország #Russia #we love russia
2014. máj. 29. 23:27
 1/5 Tengor ***** válasza:

Számít?

Egy részük biztosan megtörtént.

2014. máj. 29. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ezek nem tűnnek éppen hamisítottnak, persze minden megeshet, de kinek fűződne hozzá érdeke?
2014. máj. 30. 00:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen elképzelhető, hogy megtörtént. Címszavakban:

- Embert fára felkergető medve: erdélyi kirándulásunkkor a házigazdánk emlegetett ilyen és ehhez hasonló eseteket (és nem mellesleg találkoztunk is medvével - szerencsére biztonságos távolságban tőle): szóval a medve nem játékszer!

- Repülőgép a közúton: Kecskeméten, a '90-es években szállítottak közúton repülőgépet - a dolog pikantériája az volt, hogy a rendőri felvezetés ellenére egy részeg ámokfutónak sikerült nekimenni a gép szárnyának, és ebből a repülőgép jött ki győztesen (a helyi lapokban benne is volt főcímként ;) )

- Alacsonyan le-/felszálló repülőgép: [link]

- Utánfutós robogó: solti csettegőknél láttam hasonló érdekessségeket

- Leboruló daru: nem egyedi eset - nem volt lerögzítve rendesen, kis hazánkban is előfordult ilyesmi:

[link]

[link]

- Zenélő vízcsap: kavitáció

- Autó motorterében brümmögő "elvtárs", légkalapáccsal partizánosdit jáccó "jómunkásemberek": hát igen, a munkások is levezetik valahogyan a feszültséget - csak aztán óvatosan (hallottam olyan esetről, amikor az autószerelő-tanulók egyike a másiknak a kompresszort nyomta a hátsó felébe - no, annak annak nem volt olyan jó vége, ugyancsak újsághír lett belőle)

2014. máj. 30. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Teljesen hihetőek! :D

Azt nem mondom, hogy biztosan mind orosz, de valószínű... elég sok érdekes dolgot lehet róluk hallani, azontúl pedig elég nagy ország, hogy sok ilyen eset megtörténhessen. :)

2014. máj. 30. 01:43
 5/5 anonim ***** válasza:

A kátyúzás része olyan ismerős volt...

Mintha itthol láttam volna már ugyanilyen kátyúzást. Forgalom ott is volt, ugyanilyen módszerrel csinálták...

Totál hihető, hogy valódi. Legalábbis az a része biztosan.

A többi sem tűnt kamunak. Szerintem csak annyi a vágás benne, hogy több különmböző videót vágtak össze. Pont úgy, mint a bakikat szokták néhány TV csatornán.

2014. máj. 30. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!