Szerintetek ez a videó fake?
https://www.youtube.com/watch?v=AHh6N0dMKtU
A nagy része meg van vágva vagy ezek tényleg megtörténtek?
Számít?
Egy részük biztosan megtörtént.
Teljesen elképzelhető, hogy megtörtént. Címszavakban:
- Embert fára felkergető medve: erdélyi kirándulásunkkor a házigazdánk emlegetett ilyen és ehhez hasonló eseteket (és nem mellesleg találkoztunk is medvével - szerencsére biztonságos távolságban tőle): szóval a medve nem játékszer!
- Repülőgép a közúton: Kecskeméten, a '90-es években szállítottak közúton repülőgépet - a dolog pikantériája az volt, hogy a rendőri felvezetés ellenére egy részeg ámokfutónak sikerült nekimenni a gép szárnyának, és ebből a repülőgép jött ki győztesen (a helyi lapokban benne is volt főcímként ;) )
- Alacsonyan le-/felszálló repülőgép: [link]
- Utánfutós robogó: solti csettegőknél láttam hasonló érdekessségeket
- Leboruló daru: nem egyedi eset - nem volt lerögzítve rendesen, kis hazánkban is előfordult ilyesmi:
- Zenélő vízcsap: kavitáció
- Autó motorterében brümmögő "elvtárs", légkalapáccsal partizánosdit jáccó "jómunkásemberek": hát igen, a munkások is levezetik valahogyan a feszültséget - csak aztán óvatosan (hallottam olyan esetről, amikor az autószerelő-tanulók egyike a másiknak a kompresszort nyomta a hátsó felébe - no, annak annak nem volt olyan jó vége, ugyancsak újsághír lett belőle)
Teljesen hihetőek! :D
Azt nem mondom, hogy biztosan mind orosz, de valószínű... elég sok érdekes dolgot lehet róluk hallani, azontúl pedig elég nagy ország, hogy sok ilyen eset megtörténhessen. :)
A kátyúzás része olyan ismerős volt...
Mintha itthol láttam volna már ugyanilyen kátyúzást. Forgalom ott is volt, ugyanilyen módszerrel csinálták...
Totál hihető, hogy valódi. Legalábbis az a része biztosan.
A többi sem tűnt kamunak. Szerintem csak annyi a vágás benne, hogy több különmböző videót vágtak össze. Pont úgy, mint a bakikat szokták néhány TV csatornán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!