Ebay segítség?!
Figyelt kérdés
Lenne egy olyan problémám hogy rendeltem több tárgyat is ebay-en de szinte egyiketse kaptam meg!az eladóknak írtam 3 eladónak is hogy nem érkezett megkérem utalják vissza a pénzemet,erre a reakció az volt hogy csak újraküldik.hiába irtam hogy én a pénz viszafizetést kérném csak egyet hajtogattak hogy újraküldik,mondom akkor ok de gyors szállítással kérném,persze írták hogy oké stb eltelt megint 1 hónap ismét nem kaptam semmit rájuk írtam azt írták hogy nem küldték el egyéb okok eltelt 60 nap stb utána nem is válaszoltak.az utolsó 3 eladónál most járok a 42 nap szeretnék a paypal-nél vitát nyitni hogy utalják vissza a pénzemet és ha megkapom az őszeget akkor vissza utalom stb.legalább azt tudjam menteni mert tudom hogy ő se küldte újra mert az értékelésénél mindenki irta hogy nem érkezett meg stb,ebben kéne kis segítség hogy megírjam a paypal-nek ezt kérem aki jó fordító segítsen :)2014. máj. 28. 17:39
1/1 anonim válasza:
Helló!
Az Ebay-en pénzvisszafizetési garancia van a nem megkapott termékre... Elvileg!
Itt egy kis segítség!
Sajnos nem magyar de sok hasznos infót kinyerhetsz belőle!
Remélem tudtam segíteni!
Én is tegnap rendeltem remélem megérkezik! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!