Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom megnézni Ebay-en?

Hogyan tudom megnézni Ebay-en?

Figyelt kérdés
Egy olyan problémán lenne hogy, elég gyakran rendelek ebay-ről, sosem volt vele semmi gondom. De nagyjából két hónapja új postásunk van és azóta semmit nem kapok meg! Ma egy értesítőt egy 8 házzal arébb lakó szomszéd hozott át. Elmentem ma a postára ott megkérdeztem hogy megtudják e nézni, hogy kaptam e a nevemre csomagot, mire közölték hogy nem, mert több száz csomagjuk van, mondjam meg a küldő nevét, vagy címét -_- Tehát arra lennék kíváncsi hogy ebay-en hol tudom megnézni a feladó/eladó adatait? Mivel sajnos az email címen kívül más adatott nem találtam

2014. máj. 27. 23:22
 1/2 lustig ***** válasza:

kérdezd meg tőle üzenetben h milyen címről küldte.

egyébként a te címed nem jó a postán?

BTW a postásokkal vigyázni kell! Szüleim mesélték, h még az előző lakásuknál a postás kért borravalót, és megsértődött, mert nem kapott eleget, és utána csomó minden nem jött meg (csekkek, meg hasonlók). Szóval a mostani lakásuknál mindig figyelnek, h jóba legyenek a postással.

2014. máj. 28. 00:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Mikor megkértem hogy nézze meg hogy érkezett e valami a nevemre azt mondta hogy nem tudják, de nem értem hogy mi változik ha megmondom a feladó nevét vagy címét, szóval szerintem ezt már direkt csinálják... és nem hiszem el hogy nincs valami adatbázisuk a beérkezett csomagokról hogy gyorsan kikeressék a nevemet -_-
2014. máj. 28. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!