Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Segitség kellene egy pirelli...

Segitség kellene egy pirelli DRG A225G B-401-200-2-2 modemhez. Valakinek ötlete?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám hogy amit adott a T-Home CD-t hozzá, azzal nem tudom feltelepiteni mert hibát ir ki rá ezzel a szöveggel:

A hardver telepitése során probléma volt:

USB Remote NDIS Network Device #9

A következő hiba történt az eszköz telepitése alatt:

Az INF-fájl szolgáltatástelepitési szakasza érvénytelen.

1X már fel volt telepitve és müködött is, csak rendszer összeomlás és újra telepités után nem akarja engedni.

Most épitik ki itt a hálózatot. Azóta sajnos nincs netem, ezt is máshol kellett megirnom és nem szeretnék mindig másoknál net miatt kuncsogni...

Valakinek esetleg ötlete? HELP! HILFE!! SEGITSÉG!!!

2009. dec. 30. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne USB-kábellel kösd össze hanem LAN-kábellel. egyszerűbb nem kell telepítgetni, maximum a hálókártyát. de ha felhívod őket segítenek. nekünk is egyszer elromlott valami és először telefonon, miután lett internet ott segítettek.
2009. dec. 30. 19:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, tettem bele háló kártyát, már csak ki kell majd próbálni, mert nem vagyok otthon az ünnepek alatt, de a gépet hoztam próbálni, hálókártyán van net. :D Köszi!

Reméljük menni fog!

Még 1x thx! És B.Ú.É.K mindenkinek!

2010. jan. 1. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!