Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek jól csinálom a...

Szerintetek jól csinálom a torrentezést?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm valami olyasmit mondott hogy muszály visszatölteni a torrentet mert ha nem akkor nem endedi megnyitni a letöltött fájlt.De én úgy csinálom beírom a goggle-ba pl.:gta 4 download torrent ha van rajta seeder akkor elindítom a magnet link-el ha letöltötte és seedelni akarja akkor egyszerűen leállítom és nekem jók szoktak lenni a fájlok amit le szokott tölteni bittorrentem van a 14 gigából max vagy 15-20mb-ot töltött fel Azt szeretném megkérdezni hogy jó ez amit én csinálok?

2014. máj. 26. 14:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
pár óra az nekem nagyon nem jó napi max 2 órát szoktam gépezni
2014. máj. 26. 15:38
 12/15 karesz01 ***** válasza:

A kérdező kommentje:

ötödik:amikor letölti a fájlt kiirja tisztán és érthetően hogy seedelés én ilyenkor szoktam leállítani

válasz :

Egészségedre

---

A kérdező kommentje:

Leszarom azt is hogyha senki nem tudna tölteni semmit.

Mit vártok hogy a kis szar 50mb/s-os netemmel 15-20 gigás fájlokat visszatöltök?

Seed-eljenek azok akiknek hiper szuper gyors netük van

válasz :

Akkor vedd meg a boltba , leszarod hogy van e feltöltő vagy sem .

Jóval lassabb van a többségnek (nekem is) , mégis regisztrálnak és seedelnek .

---

A kérdező kommentje:

pár óra az nekem nagyon nem jó napi max 2 órát szoktam gépezni

Válasz :

Akkor a (nyílt) torrent oldalak a neked való , és kész .

Használd őket ahogy akarod , nem fog engem érdekelni esetleg mást se .

Azt hogy mennyi időt szoktál eltölteni a géped előtt lényegtelen és nem is ránk tartozik .

---

---

Az hogy te a nyílt torrent oldalakon , hogy torrentezel engem nem érdekel .

De , ha egy (zárt) torrent oldalra regisztrál valaki , aki a te nézetedet részesíti előnyben ,

akkor ott gondok lesznek .

Az olyanok miatt mint te és veled egy gondolkodásúak miatt ,

egyre több (zárt) kőrű torrent oldalra már csak meghívóval lehet regisztrálni .

Remélhetőleg , így te és az olyanok mint te ki is zártátok magatokat .

Az olyanok mint te , ha bekerülnek egy (zárt) torrent oldalra megbontják a morált is .

Csak hálás lehetek neked és a veled egy nézeten osztozóknak ,

Mivel így a (zárt) torrent oldalak megszabadulnak az olyanoktól .

---

Amikor nyílt torrent oldalt használsz , ne lepődj meg az alábbiakon :

-Amíg megtalálod amit keresel beleőszülsz .

-Nincs vagy csak kevés seeder van ahhoz a torrenthez .

-A torrent letöltésekor nem jön még az interneted sebességének az 50%-val se .

(kevés és kis feltöltési sebességgel rendelkező seederek)

-A tartalom amit letöltesz nagy valószínűséggel vírusos .

-Többször letöltesz valamit több verzióban , mégse működik .

2014. máj. 26. 15:58
 13/15 A kérdező kommentje:

1.fél perc alatt megtalálom amit akarok

2.elég sok a seeder és gyorsan tölti pl a legutolsónál 360 seeder volt

3.van vírusírtóm és eddig amit letöltöttem semmi sem volt vírusos

4.Amit eddig töltöttem le minden jó volt

2014. máj. 26. 20:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak játékot és programokat töltesz le és nem töltesz vissza semmit akkor számodra tényleg előnyösebbek a nyílt trackerek.

Viszont az ilyen nyílt oldalakon csak nagyon minimális számú (néhány száz) magyar szinkronos film/sorozat található meg.

pl. nCore-on több tízezer ilyet találsz.

Egyébként nem tudom mi értelme van annak, hogy letöltés után egyből leállítod a seedet. A torrentezés lényege az "adok-kapok" Ha mindenki úgy gondolkodna mint te akkor nem lenne aktív torrent.

Csak a példa kedvéért

Nekem 40/20 Mbps netem van a Digi-nél.

Havi szinten átlag kb. 1,5 Terra adatforgalmam van, ebből a letöltés kb. havi 2-400 Gb.

[A rekordom az 1 hónap alatt kb 4 terra adatforgalom volt amikor kaptam egy új 3Tb-os winyót](Igen átlag havi 1000+ Giga feltöltés csak hogy tudd hova tenni magadat)

Nem mondták, hogy bármi bajuk lenne ezzel, pedig egy átlag felhasználóhoz képest nem kevés..

1200+ torrent van jelenleg a kliensben. Ebből 10-30 folyamatosan aktív és ha a gépem be van kapcsolva akkor a feltöltés maximálus sebességel megy.

2 oldalt használok jelenleg aktívan az egyik közülük az nCore. Kb. 2 éve vagyok tag, ez idő alatt ~40 terrát töltöttem fel.

2014. máj. 27. 16:31
 15/15 anonim ***** válasza:
te mekkora egy hülye vagy... nekem 6mbps/s netem és 2mbps/s feltöltésem és még is seedben maradok... te meg te neked meg jóval több lehet mint nekem és sajnálod... szégyeld el magad a sárga földig aztán fordulj ki belőle és még a hálózatot is bontságk le ne legyen csak mobil neted az is csak belssítva de nem 128-as hanem 32kbps/s-es neted legyen egész életedben...
2016. febr. 28. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!