Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek jól csinálom a...

Szerintetek jól csinálom a torrentezést?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm valami olyasmit mondott hogy muszály visszatölteni a torrentet mert ha nem akkor nem endedi megnyitni a letöltött fájlt.De én úgy csinálom beírom a goggle-ba pl.:gta 4 download torrent ha van rajta seeder akkor elindítom a magnet link-el ha letöltötte és seedelni akarja akkor egyszerűen leállítom és nekem jók szoktak lenni a fájlok amit le szokott tölteni bittorrentem van a 14 gigából max vagy 15-20mb-ot töltött fel Azt szeretném megkérdezni hogy jó ez amit én csinálok?

2014. máj. 26. 14:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja és nem vagyok semmilyen torrent oldalra regisztrálva csak úgy random mindig kiválasztok egy oldalt ahol sok a seed
2014. máj. 26. 14:42
 2/15 anonim ***** válasza:

*muszáj

A feltöltés akkor számít ha valahova regisztrálva vagy.

2014. máj. 26. 14:44
 3/15 A kérdező kommentje:
De akkor miért regisztrál egy csomó mindenki a torrent oldalakra ha plusz időbe telik nekik a (feltöltés) v seed?
2014. máj. 26. 14:48
 4/15 anonim ***** válasza:

Egyrészt mert biztonságosabb a tartalom, másrészt mert könnyebb tényleg a lényeges dolgokra akadni.

A torrentet nem "kell" visszatölteni, de illik, ha regisztrálva vagy, ha nem.

Ugyanis te magad is másik emberektől töltöd le a tartalmat. Ha mindenki leállítaná amint készen van, akkor senki nem tudna tölteni semmit.

2014. máj. 26. 14:50
 5/15 karesz01 ***** válasza:

Mivel írtad ,hogy nem vagy regisztrálva sehol ,

így (nyílt*) torrent oldalak használata esetén nem kell seedelni .

seedelni* - visszaosztani,megosztani,feltölteni

nyílt* - Azon torrent oldalak melyik használhatóak regisztráció nélkül is .

---

Azért regisztrálgatunk ,

Mert ezek az oldalak megbízhatóak és tartalmuk részletesebb .

A tartalmak kategóriákba vannak rakva , így gyorsabban megtalálod ami kell.

Esetleg olyanra is rálelsz ami kell , de nem is kerestél olyat .

Amit találsz több verzió közül is választhatsz .

Itt vannak olyanok is amik nyílt torrenten nincsenek .

Az innen letöltött tartalom nagyobb valószínűséggel működik is .

A letöltött tartalom kevésbé vírusosak , azért akad néhány .

Mert egy jó közösséghez csatlakozni extra jó dolog .

2014. máj. 26. 15:00
 6/15 A kérdező kommentje:
Inkább én szemét maradok és nem töltöm fel! Azért nem várok+időt hogy mások gyorsabban töltsék.Tudom hogy szemét vagyok de ennyi adatot sok idő feltölteni.
2014. máj. 26. 15:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Letölteni nem került időbe?

És nem kell nézned, a háttérben tud futni...

#4-es írta: "A torrentet nem "kell" visszatölteni, de illik, ha regisztrálva vagy, ha nem.

Ugyanis te magad is másik emberektől töltöd le a tartalmat. Ha mindenki leállítaná amint készen van, akkor senki nem tudna tölteni semmit."

Ezen elgondolkozhatnál...

-----

Egyébként (szerintem) azért regisztrálnak, mert pl. én még nem találtam olyan torrent oldalt, ami nyílt és vannak fent pl. szinkronos filmek/sorozatok...

2014. máj. 26. 15:08
 8/15 A kérdező kommentje:
ötödik:amikor letölti a fájlt kiirja tisztán és érthetően hogy seedelés én ilyenkor szoktam leállítani
2014. máj. 26. 15:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Leszarom azt is hogyha senki nem tudna tölteni semmit.Mit vártok hogy a kis szar 50mb/s-os netemmel 15-20 gigás fájlokat visszatöltök?Seed-eljenek azok akiknek hiper szuper gyors netük van
2014. máj. 26. 15:18
 10/15 anonim ***** válasza:

50 megás net?

Sokaknak ennek a fele sincs, szóval ne panaszkodj...

Amúgy meg nem kell az egészet visszatölteni, csak legalább hagyd futni pár órát még és ne bunkó módon azonnal lődd ki.

2014. máj. 26. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!