Milyen modemet vegyek?
Most D-LINK 360R modemet használok. Szeretném lecserélni.
ADSL internetem van
A keret max. 10e. forint
Sokat szoktam torrentezni.(nem tudom számít-e valamit)
Miert akarod lecserelni? A szolgaltato mit szol ahhoz, hogy le akarod cserelni? Felhivtad mar oket? Az uj modem mukodni fog a jelenlegi szolgaltatonal? Ha bekotod, a MAC cimet a kisujjukbol szopjak majd ki?
Es meg rengeteg mas kerdes vetodik fel...
Szolgáltatót váltottam,a kutya nem kérdezte meg hogy milyen modemet fogok használni...és több féle modemmel is működött az internet.
Csak le akarom cserélni valami újabb cuccra.
ADSL internetnél kedved szerint cserélgetheted a modemet. A kutyát sem érdekli.
Kábelnetnél illetve optikai netnél muszáj a szolgáltató által adott eszközt használni.
Viszont amire figyelni kell hogy Annex A vagy Annex B modemet veszel-e. Illetve a Telekom egyre több helyen kapcsolja be az Annex J-t ami annyit tesz hogy teljesen IP alapú hálózat ( Nincs analóg telefon csak VoIP ). Ehhez nem tudom hogy viszonyulnak a sima ( Nem HGW ) modemek.
Melyik szolgáltatónál vagy?
Végre valaki megértette a kérdésemet.
Egyébként a BTEL-nél vagyok
A BTEL-nek nincs saját hálózata. A T-Home, Invitel és UPC kábelét használja ( területtől függően ).
Ez például egy nagyon jó modem: [link] de csak T-Home hálózatán használható. Azt még megkérdezhetem hogy melyik településen laksz? Ebből ki lehet deríteni hogy melyik szolgáltató primer területéről van szó.
Köszönöm!
Sokat segítettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!