Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tölt fel az utorrent?

Miért nem tölt fel az utorrent?

Figyelt kérdés
nCore-ról leszedtem egy torrentet, és amikor töltöttem le, a fel és a letöltésnél mutatta a sebességet. Most, hogy letöltötte, csak annyit ír ki hogy seeding. Feltöltési sebességet nem mutat. Ilyenkor mit kell tenni? Be kell valamit állítani az utorrentben?

2014. máj. 23. 14:55
 1/7 stalkerboss válasza:

Ugyanez a probléma ugyanazon az oldalon:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__57..

2014. máj. 23. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet épp nem tölti le senki, így nem is tudod feltölteni.
2014. máj. 23. 15:02
 3/7 A kérdező kommentje:
1# Most belinkeltél egy ugyan ilyen kérdést, amire nem válaszolt senki. Mit gondolsz abból megtudom? Vagy majd válaszolok rá én? :D
2014. máj. 23. 15:05
 4/7 A kérdező kommentje:
2# Tehát csak akkor tudom feltölteni ha épp valaki más is tölti?
2014. máj. 23. 15:05
 5/7 A kérdező kommentje:
1# bocsi nem figyeltem. most néztem meg hogy te raktad ki a kérdést
2014. máj. 23. 15:08
 6/7 uno20001 ***** válasza:
A torrent protokoll géptől gépig "viszi" az adatokat központi szerver nélkül. Ha senki sem tölti le az adott fájlt, akkor te sem tudod feltölteni. Gondolj bele, hova menne az adat?
2014. máj. 23. 15:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ennyire nem értek hozzá, azt hittem hogy visszatölti az ncore-ra és akkor ott történik valami :D
2014. máj. 23. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!