Miért nem tölt le és fel az utorrent?
120 megabites upc kábelnet van és arra jövök haza a munkából, hogy nem seedel és nem megy a letöltés sem.
Azt írja hogy a port nincs nyitva(a letöltés továbbra is lehetséges), de a letöltés sem megy.
Ja és a tűzfalon is engedélyezve van telepítésnél kipipáltam.
A port keresése legyen véletlenszerű?
nCore kapcsolódási a probléma? Trackerhibát jeleztek a fórumban.
Nekem is UPC van, de más trackerre lehet forgalmazni.
A trackerrel van valami gond, nálam is állnak a torik.
Ha benézel a letöltésekhez 16:59-kor volt az utolsó, amihez még kapcsolódtak.
Ne legyetek beszarva, éppen gyengélkedik az nCore.
Pirate Bay-ről simán lehet le- és feltölteni, tehát nem a klienssel, és nem a nettel van baj.
Ügyelj arra -itt látom, vki utalt is rá-, hogy HA VÉLETLENSZERŰ PORTSZÁM van beállítva, akkor ez (is) lehet a gond. Nem feltétlenül mivel nálam pl átjárható, ennek ellenére is - amit meg én nem értek igazán...
Szóval próbáld ki, nálad hátha az a megoldás, h FIX portszámot adsz meg, a random (azaz mindig más) helyett, torrent-alkalmazásodban.
És természetesen a kiválasztott tetszőleges portszámot mind a torrent-alkalmazásodba, mind pedig a tűzfaladba írd be - a lényeg, h ugyanazt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!