Miért nem éri meg fenntartani az IWIW-et?
Én csak azt nem értem, hogy az oldal fenntartása miért kerül többe mint bármilyen másiké?
havi 5-10 ezerért már mindent tartalmazó korlátlan tárhellyel bíró szolgáltatást lehet igénybe venni, és még a domain bérlése is beleférhet. Ennyit meg szerintem simán megér az oldal ,csak az ott lévő reklámokból többet kereshetnek vele a fenntartók ennél.
Vagy miért kerülne bármi egyébbe is az oldal fenntartása?
2 milliót meg most nyereményjátékra költenek.
Iwiwet alig használják, főleg Fecebookra, Twitterre és Vkontaktra mentek át...
Az origo szerint meg nem volt elég nagy a profit, a fent említett miatt. Reklámozni nem éri meg, ha nem olvassák elegen... Mark Zuckerberg bedöntötte az Iwiwet.
"Olyan költség, amihez nem társíthatsz bevételt, csak ott keletkezik, hogy nyilván a passzív tagok adatait is tárolni kell és mikor mások a rendszert használják, nagyobb adatbázisban nyilván lassabb keresni, ez pedig extra erőforrásokat igényel."
Még anni 1 milliárdért vették. Sajnos a Facebook lemosta a piacról.
Létrejött egy "Mentsük meg az IWIW-et!" csoport az iwiw-en belül, és 5 nap alatt már majdnem 1700-an csatlakoztak.
De most tényleg azért az 5-10 ezer ft miatt szűnik meg az oldal?
13 év alatt még a 10ezerrel is számolok, akkor is durván 1.5millióba került az oldal fenntartása. Erre most meg 2 milliót költenek nyereményjátékra. Inkább tartanák fenn ebből még 13 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!