Miért nincs netem?
Figyelt kérdés
marhaságot csináltam=ujra raktam windows xp-t és nem informáltam magam eléggé, mert kb anyit értek ezekhez mint tyúk az ABC hez. Tehát nincs net kaptam tippet lehet a lan card driver mert azt mikor megnéztem egy sárga ? Alatta meg egy szintén sárga ! De am foggalmam sincs mi kéne neki. De a modem nem találja a gépet nem kapcsolódnak. Se közvetlen se routeren keresztül. Net card nincs benne csak alaplapi az meg FSC D2151 Ha tudtok akkor linkeket is adhattok de kérlek titeket normális válaszokat gyorsan.2014. máj. 17. 20:16
1/1 Zsebvirág válasza:
Valószínű tiltódott a net kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!