Viki 93 kérdése:
Tudok úgy USB-s routerrel wifizni, hogy a számítógépem nincs bekapcsolva? Kábeles netem van nem mobil netem és elvileg az akkor is adja a jelet ha a gép nincs bekapcsolva így lehet majd Wifizni?
Figyelt kérdés
Holnap jön meg a routerem is meg a tabletem is!2014. márc. 3. 21:03
1/4 anonim válasza:
USB-s router... Ugye nem arra gondolsz, amit USB-n keresztül kell a géphez csatlakoztatni? Az nem router, hanem USB-s Wifi adapter, és természetesen mennie kell a gépnek is ahhoz, hogy meg lehessen osztani az internetet (illetve külön szoftver is szükséges ehhez).
Ha olyan Wifi routerre gondolsz, amin van USB port is, akkor természetesen nem kell, hogy menjen a gép.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! Akkor olyan antennásat vegyek?
2014. márc. 3. 21:25
3/4 anonim válasza:
Kifejezetten routert keressél. Ajánlom a TP-link termékeket, megfizethetőek, és jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!