Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Heló volna egy olyan problémám...

Dondancs kérdése:

Heló volna egy olyan problémám h van egy gép inetl pentium 1.6 ghz 1.5gb ram 512mb vga vinyo 120 telepitem mondjuk sima xp-vel (sp3) és akármien progit teszek neki mozzila chome vagy explorer olyan lassú mint a csiga?

Figyelt kérdés
a netem az szomszéd ők osztják a netet de ők nem használják csak én tehát wifi a jel is jó 54mbp de ugyanezt csinálja freedommal v akarmivel valami jah meg annyi h ien oldalak be se jönnek h ncore vagy facebook vagy tanúsítvány hiba v nem biztonságos és be se tölti De egy amd 1.6 3000+ ugyan ennyi ram és video tökéletesen megy valami majdnem itt se engedi a chrome-ot tölteni megal a töltés és firefoxot se frissit ötlet valami?

2014. máj. 14. 22:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

hy sztd ez [link]

vagy ncore-on van ?

2014. máj. 16. 09:47
 12/13 Tengor ***** válasza:

Ennyire azért ne legyél már önállótlan vagy akkor vegyél konzolt!

NCoron mit keresne egy ingyenes operációs rendszer?

[link]

[link]

2014. máj. 16. 11:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Barátom nem vagyok én mindig xp-t használtam egyszer se telepítettem linuxot 0:) ez az első 20év alatt nem azért írtam ezeket de már telepítem
2014. máj. 16. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!