Ha facebookon egy (zart) csoportbol kitorol az admin egy tagot, csatlakozhat az a tag ujra? Vagy csak meghivas utan? Vagy soha tobbet?
Miert kell egybol letamadni es szemelyeskedni?? Miert nem lehet a kerdesemre valaszolni?
Tessek! Folyton zaklat egy fiu, hiaba tiltottam le, most csoportokba lep be, amiknek tagja vagyok! Joparat otthagytam, de van amit szeretek es szolnek az adminnak, hogy toroljek, mert zaklat, ezert erdekelne hogy visszalephet-e!
Na, egy normális válasz.
Köszi!
Amikor az admin kirak valakit, kiválaszthatja, hogy tiltólistára is kerüljön e az illető, valamint, hogy az eddigi hozzászólásait, vagy csak az elmúlt heti hozzászólásait törölje e.
Ha valaki tiltólistára kerül, akkor nem is láthatja a csoportot mindaddig, amíg a tiltólistáról le nem szedi az adminisztrátor.
Esetleg érdemes lehet írni az adminnak, vagy egy csoporttagon keresztül, hogy visszakerülhessen, illetve újra jelentkezhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!