Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki szeretnék lépni egy olyan...

Ki szeretnék lépni egy olyan oldalról ahol admin vagyok. Tudnátok segíteni hogyan kell?

Figyelt kérdés
Tehát nem szeretnék admin lenni,csak nem tudom hogyan kell 'feladni' az adminságot.Valaki segítesen!

2014. ápr. 19. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Add át másnak, akit ismersz, s megbízol benne.
2014. ápr. 19. 21:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom átadni.Van rajtam kívül másik admin is.De úgy nem lehet hogy csak simán kilépek?
2014. ápr. 19. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
gondolom nem, de a másik admin "kirakhat" szerintem.
2014. ápr. 19. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
bár attól függ milyen oldalról van szó. elvileg ki kellene tudnod magadtól lépni.
2014. ápr. 19. 21:37
 5/7 A kérdező kommentje:
És ha magamtól ki lpénék,azt hol tehetném meg?Bocsi de nagyon nem vagyok képen az ilyenekkel.
2014. ápr. 19. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

itt kell kix-elni magad, meg azt hiszem utánna kéri a jelszódat, és kész is. mondjuk ugye attól is függ, hogy milyen jogosultságokkal vannak ott az emberek, mert ha te vagy az egyetlen kezelő, a többi csak tartalomkezelő, akkor nem tudsz kilépni, de más esetben meg igen.

2014. ápr. 20. 11:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,hasznosak voltak!:)
2014. ápr. 22. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!