Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Üdv. Tp link wr543g típusú...

Üdv. Tp link wr543g típusú router problémák. (? )

Figyelt kérdés
Kb. fél/1 éve szereztem be a fent említett routert. akkor nem sikerült beállítanom, ha jól emlékszem valamilyen DNS- hibát írt ki. akkor hagytam, és máig nem foglalkoztam vele, mert idő közben lett még egy asztali pc a háznál, utp kábelem meg nem volt pluszba.( lustaság) tehát a lényeg.: Ma összekábeleztem a cuccokat. először: kábel: modemből routerbe, pc1(az új) ből routerbe valamint a pc2(régi gép)ből a routerbe. bekapcsolgattam szépen sorban a dolgokat. beírtam a böngészőben a "192.168.1.1"-et, de még csak be sem hozta a kis ablakot, ahova a f.név meg passw. kell. (mikor először, régen próbáltam, akkor behozta és be tudtam lépni, állítgattam is.) resetelés után sem volt jó, semelyik gépről nem hozta be a login ablakot. más címmel is próbáltam, pl: 192.168.0.1 vagy 192.168.1.3 stb, és semmi. másik böngészővel sem volt jó, valamint a vírusirtó (AVG) kikapcsolása után sem tudtam a login ablakot "láthatóvá" tenni.... valaki segítsen, ebben a témában nem vagyok otthon. :/

2014. máj. 3. 20:23
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

Reseteld ki, és próbáld újból.

Bekapcsolt router --> nyomva tartjuk a resetet --> mikor felvillantak a LED-ek egyszerre, elengedjük.

2014. máj. 3. 20:31
 2/5 lali51 ***** válasza:

Ezzel próbáld:

[link]

2014. máj. 3. 20:33
 3/5 P.O.C. ***** válasza:
100%
lali51: Az ilyen régi Wi-Fi G szabványú TP-link -ek még nem támogatják a domain névvel való bejelentkezést.
2014. máj. 3. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Indítasz egy parancssort és beírod, hogy ipconfig. Amilyen ip-t kiír alapértelmezett átjáróra, azt írd a böngészőbe. Ha nem új volt a router, nem tudod, hogy volt beállítva, lehet hogy ismétlő módban van, vagy kikapcsolták a dns szervert, ezért célszerű előbb lehúzni a modemről és újraindítani, másképp a modemtől kapott ip-t osztja tovább és nem érhető el a menüje.
2014. máj. 3. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült resetelni, megcsináltam beállítgattam és most pöpec. Köszi!!! :D megy a mancs. :D
2014. máj. 4. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!