Mi a Steam e-mail címe?
Figyelt kérdés
Levelet szeretnék írni nekik de nem tudom a jellegi e-mail címüket.2014. máj. 3. 00:07
11/18 anonim válasza:
Még ha fel is törték volna (ami nem esélyes a steam guard miatt), akkor se tudják belőle a játékokat kiszedni.
12/18 A kérdező kommentje:
De a fiókomon nincsenek meg a játékok és aktiválva vannak azt írja mikor fel akarom rakni.
2014. máj. 3. 09:00
13/18 anonim válasza:
Éppen ezért kell nekik írni. Nincs e-amil címük, mivelhogy akkor szarrá spammelnék, nyilván nem is adják meg sinkinek és php viszi a küldést, hogy nehogy kitalálják, mi az, és kapjanak egy DDoS, szóval: keress egy hasonló pontot és küldd be, az sem baj, ha pl. információkérésre küldöd be, hidd el, el kezdenek majd vele foglalkozni úgy is.
14/18 A kérdező kommentje:
Magyarul is lehet írni nekik?(Remélem nem kérdeztem hülyeséget)
2014. máj. 3. 13:00
15/18 anonim válasza:
Elvileg igen, mivelhogy van magyar nyelvű support. De ezt biztosan ki kell választani valahol, vagy meg sem nézik...
16/18 A kérdező kommentje:
Felraktam egy kérdést angolul. Azt csak a Steam látja vagy más is?
2014. máj. 3. 15:46
17/18 anonim válasza:
Hát ez attól függ, hogy hová. Ha fórumtémának, akkor látta egy steames is, csak nem vette bejelentésnek.
18/18 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam hogy: [link] ----> Steam jelre kattintottam(kettő közül) majd Kapcsolat felvétel a Steam Támogatással fülre ott bejelentkeztem és ki választottam hogy milyen katagória.
2014. máj. 3. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!