Mi a Steam e-mail címe?
Figyelt kérdés
Levelet szeretnék írni nekik de nem tudom a jellegi e-mail címüket.2014. máj. 3. 00:07
1/18 anonim válasza:
Marmint kinek akarsz pontosan emailt irni? Az igazgatonak, a konyvelonek, a takaritonak, a gondnoknak, a renszergazdanak, stb. stb. stb.
2/18 anonim válasza:
Szerintem te valamit benéztél. Nyilván segítséget kérnél, vagy bejelentenél bugot, vagy ilyesmi: arra ott a Contact menüpont. Amúgy pl. lehetne akár info@steamcommunity.com...
3/18 A kérdező kommentje:
A takarítónak amúgy meg az lényegtelen csak a Steam e-mail címe kel.(Pontos fogalmazás játék ügyben akarok írni nekik)
2014. máj. 3. 00:16
4/18 anonim válasza:
A jatek ugy mit takar? Uj otletet, bug reportot, reklamaciot, vagy mit?
Ne csodalkozz ha nem kapsz normalis valaszt, hisz a kerdeseid sem fogalmazod meg erthetoen. Egyebkent a Contact menupont alatt keresgelj. Nem hiszem hogy konkret email cimre lehetne nekik irni.
5/18 anonim válasza:
Elnezest, Support menupont lesz az.
6/18 A kérdező kommentje:
Valahogy nincsenek meg a fiókomon a játékaim és ha újra akarom telepíteni azt írja már aktiválva van és ezért akartam utána járni hogy most mi a helyzet.
2014. máj. 3. 00:22
8/18 A kérdező kommentje:
Eljutottam már odáig csak nem találok megfelelő menü pontot ami nekem kellene.
2014. máj. 3. 00:28
10/18 A kérdező kommentje:
Szerintem feltörték mert mikor be akartam lépni nem engedett be csak jelszó váltással.
2014. máj. 3. 01:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!