Hogyan kerülhetném meg a Mac cím alapú szűrést a suliban? Egyáltalán lehetséges?
Miért segítenénk abban, hogy olyan helyre csatlakozz, ahova egyébként nem tudnál?
Ha kicsit komolyabban veszik, akkor simán támadásnak tekinthető a dolog, ami akár kirúgással is járhat.
Kicsit utánanéztem és rájöttem arra, hogy hogyan is csinálhatnám ezt meg win7 alatt: [link]
Mostmár csak egy mac cím kéne amit talán le tudok szedni az egyik iskolai gépről úgyis lesz holnap informatika órám :)
Facebook? Az meg mégis mi? :)
A viccet félretéve nem a facebook miatt kell (legalábbis nekem nem), hanem csak szórakozásból + van olyan lehetőségem, hogy a dolgozatokat gépen írjam meg és azokat praktikusabb, ha óra végén elküldöm e-mailben a tanárnak. A facebook amúgy is egy blokkolt URL a suliba (nem véletlenül :)). Én megvagyok teljesen facebook fiók nélkül (bár lehet, hogy fogok csinálni egy kamu profilt, hogy extra tárhelyet kapjak pár felhőtárnál (Dropbox, Tresorit). Amúgy ők nem azért nem kaptak büntetést, mert nem tudnak róla, mivel ezt pontosan az elektrotechnika tanárom mondta, hogy van pár diákja akik ezt megcsinálták és nem tiltották le őket érte, mivel ,,saját kútfőből csinálták meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!