Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Azonos IP lehetséges?

Felr kérdése:

Azonos IP lehetséges?

Figyelt kérdés
Lehet olyan hogy ugyan az az IP-je mint nekem?

2014. ápr. 21. 13:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy időben nem. De ha mindkettőtöknek dinamikus, akkor igen. Márminhogy hangsúlyozom, nem egy időben, de jó lenne tudni, hogy honnan állapítottátok meg, milyen programmal/weboldallal, és milyen szituációban fordult elő.
2014. ápr. 21. 13:38
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Ha nem egy hálózaton vagytok, akkor simán. Saját belső hálón pl. több millió embernek ugyanaz az IP címe, 192.168.1.100 például...
2014. ápr. 21. 13:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Egy kis félreértés történt illegális letöltésért és ott az én akkori IP címemet jelölték meg.
2014. ápr. 21. 13:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy hálózaton egy időben nem, az IP ütközés lenne. Az viszont lehet,hogy mondjuk a routerre csatlakozik és az ő gépének belső hálózati ip-je azonos a tieddel,de mivel külön hálózatok,ezért ez lehetséges,viszont az internet fele csak egy ip cím létezik kifele. Ha több gép csatlakozik egy routerre,akkor az internet felől csak egy ip cím látszódik alap esetben,ami a routeré nem pedig az adott gépé.
2014. ápr. 21. 13:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Mert amikor bekötötték az internetünket a routerünkön 3-4 nem volt jelszó. És ebből az időpontban történt a letöltés is. És nem voltam vele tisztában hogy hogy is működik ez az azonos IP-s dolog.
2014. ápr. 21. 13:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, 3-4 napig.
2014. ápr. 21. 13:49
 7/11 A kérdező kommentje:
De akkor igazad van akkor az a router IP-je.
2014. ápr. 21. 13:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Lehet. Több gép gond nélkül kommunikálhat az internet felé egy IP-vel, elég megnézni az otthoni hálózatokat.

G.

2014. ápr. 21. 14:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Illegális letöltés? Ejha, azért magánembereket nem szoktak szekálni, tekintve, hogy bár a törvény vagyonszerzésnek ítéli, én meg leformázom a merevlemezem nem gyorsformázással és nincs igazi bizonyítékuk.
2014. ápr. 22. 09:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyébként:

[link]

2014. ápr. 22. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!