Nikol.22 kérdése:
Facebook-on be lehet azt valahogy állítani, hogy a hírfolyamban ne látszódjon semmi bejegyzésem?!
Figyelt kérdés
A jobb oldali hírfolyam sávban szeretném beállítani, hogy ne írja ki, hogy épp kinél és mit kommentáltam. Azt tudom, hogy lehet beállítani, hogy én ne lássak ott valakit, de hogy engem ne lássanak, fogalmam nincs:/2014. ápr. 24. 18:27
1/1 anonim válasza:
nem tudod kikapcsolni a követésedet...te tudsz nem követni mást, de téged nem tud nem követni más...már én is próbáltam, mert nem igazán örülök, hogy a szomszédom lát mindent, de megsértődne ha levenném az ismerőseim listájáról. egyet tehetsz még amin elgondolkoztam én is, hogy távoli ismerősnek jelölöd azt akit nem akarod hogy lássa.hátha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!