Youtube-fagyás. Megoldás?
Nézünk mi mindenfélét, nem csak zenét. Játékvideók, DIY videók, mémek, filmek, oktatóanyagok... Alacsony minőségen is ugyanúgy akad, az én vasamon nem is érdemes próbálni a HD-t. NOD32 vírusirtóm van, időnként átnézetem vele, de nem szokott találni semmit. Tuneup Utilities-t használok még.
Nézem a statisztikát, eddig nem látok semmit, de a videó már most eldöntötte, hogy 0:46-nál meg fog állni- megállt a szürke betöltősáv, ilyenkor nem is megy tovább, akár áll a videó, akár megy.
A plugin container időnként nagyon el tud terjeszkedni nálam, olyankor újraindítok... de a youtubenak ez se tetszik...
Azt hangsúlyozom, hogy mindkét gépen ugyanez a hiba! Csak az erősön elfut a HD is, amíg meg nem állítja valami...
Szerintem ez sebesség probléma lesz. Nálunk is volt hasonló, sőt olykor van is, de aztán tovább megy.
Nekünk 10 megás net volt, de ebből a IPTV levett magának 6-8-at a többi meg osztozkodott a gép.
Érdemesebb nagyobb csomagra váltani. Én rendszeresen hívtam a T-home-t, volt amikor elismerték, hogy a szerver rossz, volt mikor nem. Még új routert is kaptam, de nem lett jobb a helyzet.
Múlt hónapban lett egy 5x emelés, és azóta többnyire jól megy. Persze este 7-10 között néha kaotikus.
Tudtommal nem létezik ennél nagyobb csomag a környéken, TV pedig nincs a lakásban.
Lassan tényleg semmi ötletem nem marad... :(
Akkor ott a hálózat a ludas.
Olyan nincs, hogy stabil net. :D
Ha mindkét gépen ugyanaz a hiba, és más böngészőben is akkor vagy a router a ludas, vagy a szolgáltató.
Ugyanaz a hiba, két teljesen eltérő gépen csak külső forrás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!