Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube-fagyás. Megoldás?

Youtube-fagyás. Megoldás?

Figyelt kérdés
Routerrel osztjuk a netet, de mindkét gépen jelen van a hiba. Random időpontokban megállnak a videók, és nem is töltenek tovább, újra be kell hozni az oldalt, hogy nézhető legyen. Ez előfordul félperces és félórás videóknál is, elég zavaró. Nálunk van a hiba, vagy központi probléma lehet? Tart már vagy 2 hónapja.
2014. ápr. 24. 07:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nézünk mi mindenfélét, nem csak zenét. Játékvideók, DIY videók, mémek, filmek, oktatóanyagok... Alacsony minőségen is ugyanúgy akad, az én vasamon nem is érdemes próbálni a HD-t. NOD32 vírusirtóm van, időnként átnézetem vele, de nem szokott találni semmit. Tuneup Utilities-t használok még.

Nézem a statisztikát, eddig nem látok semmit, de a videó már most eldöntötte, hogy 0:46-nál meg fog állni- megállt a szürke betöltősáv, ilyenkor nem is megy tovább, akár áll a videó, akár megy.

A plugin container időnként nagyon el tud terjeszkedni nálam, olyankor újraindítok... de a youtubenak ez se tetszik...

Azt hangsúlyozom, hogy mindkét gépen ugyanez a hiba! Csak az erősön elfut a HD is, amíg meg nem állítja valami...

2014. ápr. 24. 09:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez sebesség probléma lesz. Nálunk is volt hasonló, sőt olykor van is, de aztán tovább megy.

Nekünk 10 megás net volt, de ebből a IPTV levett magának 6-8-at a többi meg osztozkodott a gép.

Érdemesebb nagyobb csomagra váltani. Én rendszeresen hívtam a T-home-t, volt amikor elismerték, hogy a szerver rossz, volt mikor nem. Még új routert is kaptam, de nem lett jobb a helyzet.

Múlt hónapban lett egy 5x emelés, és azóta többnyire jól megy. Persze este 7-10 között néha kaotikus.

2014. ápr. 24. 13:14
 13/17 A kérdező kommentje:

Tudtommal nem létezik ennél nagyobb csomag a környéken, TV pedig nincs a lakásban.

Lassan tényleg semmi ötletem nem marad... :(

2014. ápr. 24. 14:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor ott a hálózat a ludas.

Olyan nincs, hogy stabil net. :D

Ha mindkét gépen ugyanaz a hiba, és más böngészőben is akkor vagy a router a ludas, vagy a szolgáltató.

Ugyanaz a hiba, két teljesen eltérő gépen csak külső forrás lehet.

2014. ápr. 24. 15:03
 15/17 Tengor ***** válasza:
Mindkét gépen a használod a csoda programot? (Tuneup Utilities) Más csoda progit is használsz?
2014. ápr. 24. 15:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Elég régóta tart már... Rá fogok nézetni párommal a routerre, bár ő váltig állítja, hogy nem az a ludas (nem nyúlt hozzá, instant hiba...) Ha nem, hát passzolom, akkor stabilan szar a hálózat, és beszoptuk...
2014. ápr. 24. 15:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Mindkét gépen van tuneup, mást nem használok. Egy időben cFos speedet, én leszoktam róla, páromnál még fenn van, de baszogat érte, mert állítólag nő a pingje játék közben, ha én netezek, urambocsá' streamelek, és ez "segít". Vagy nem, mert semmi változás nincs, az utolsó rendszertelepítésnél már nem raktam fel.
2014. ápr. 24. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!