Youtube-fagyás. Megoldás?
Bővítem: Az egyik gépen eredeti XP, a másikon crackelt win7. Előbbi "másfeles" proci, utóbbi 6. Előbbin 2 éves oprendszer, utóbbin 3 hetes.
Az én vasamon volt egy kis gáz a torrenttel nemrég, egy fixszel rendberaktuk, de a youtube nem javult.
A "másfeles" proci sajnos kevés (opera 12.16-al esetleg jó lehet.) A torrentet be kell szabályozni, max sebesség és kapcsolatok száma. Persze hatalmas kérdés, hogy milyen net van?
nyiss egy parancssort és írd be "ping telekom.hu -t" (enter). Ha szakadozik vagy darabos a net akkor itt látni fogod, hogy vagy nincs válasz vagy túl nagy (100 msec feletti) a ping. Persze a torrenttől is lehet a darabos net, pláne ha gyenge a net vagy gyenge a router.
A nettel nincs gond, maxos DIGI csomagunk van. Akadozás nincs, le- és feltöltési sebesség is stabil, és akkor is jelentkezik a hiba, ha sehol sincs a torrent. A múltkori hiba után beállítottuk, minden a minimumon fut. De mint mondtam, a másik gépen is ugyanez a hiba, pedig az egy lórugás (meg nem mondom a pontos konfigot, az párom gépe... nekem jövő hónapban veszünk újat, legalább 4 magos procit akarok, az kitart pár évig). A hálózat jelszóval védett, már arra is gondoltam, hogy valaki ráakaszkodik, de még mindig mindkét gépen 4-4,5megával tudok letölteni párhuzamosan.
Szó szerint egyik napról a másikra jelentkezett a hiba.
Attól még, hogy átlagosan hasít a net lehetnek olyan torlódások ami miatt időszakosan nem érkezik adat és a lejátszó kifogy a pufferből.
Nekem Chrome alatt a videora jobb gombbal kattintva van egy "statisztikák" menu érdemes ránézni hátha látni valamit.
Ami még kérdés, hogy mit nézel youtube-on? a felkapott dolgok biztosan memóriából jönnek azoknál nem lehet youtube-hoz köthető akadás (pl. zene csatorna kezdőoldal).
Másik, a video minőség. 360P -vel is akad vagy csak HD-n?
Illetve milyen böngészővel próbálod? van-e vírusírtó, nincs esetleg valami trójai vagy ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!