Az ncoremeghivo.hu oldal átverés vagy nem? Valaki vett már tőlük meghívót?
jó, ha "nyilvánvaló", hogy küldenek, akkor mi a kérdésed?...
számunkra is nyilvánvaló, csak az ellenkezője :->
Ühüm, OK, tegye fel a kezét, aki megszívta. Engem is érdekel.
btw itt már elmélkedtek róla egy kört:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__51..
az fb-n pedig azt írják, ingyen, ami kizárt ugye (->kamu).
kérlek, ha kipróbáltad, oszd meg az eredményt, akár pozitív, akár negatív! Köszi. Csak kíváncsi vagyok.
xDDDDDDDDDDD Ez kész, besírtam, peluscserét kérek.
Amúgy éppen el sem érhető a oldal, csak tájékoztatásképpen szólok. :-D (.tk, mint "totál kamu"?)
Egyébként ha valaki meggyőző számokkal igazolja, hogy jó ismerősöm, akkor én is adhatok neki meghívót... ;-)
Jómagam ismerőstől kértem a meghívót néhány éve. Azóta is használom az ncore pont cc oldalt.
Az alábbiakat pedig ennek az üzenőfaláról másoltam ki. Természetesen a levélírók nevét kipontoztam:
..........2013. március 27. 15:14
Ezt nem tudom, hogy igaz-e vagy sem...ha igen, bocs :)
"Mi bárkinek, az eredeti nCore oldalra, e-mailben tudunk meghívókat küldeni. Ehhez nem kell semmi mást tenni, mint e-mailben igényelni a meghívót az
ncorehungary kukac gmail.com "
......2013. március 29. 20:09
nekem 3600ft bánta de már tag vagyok azóta :)
És az ncoremeghivo pont hu cím a fenti email címet adja meg elérési címként.
És ha ezek után kapsz egy fizetős SMS számot, majd természetesen semmi valódi meghívót, akkor verd a fejed a falba:-)))
(A címekben azért írtam szöveggel a kukac és a pont szavakat, mert másképp nem engedi a rendszer elküldeni a szöveget)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!