Miért olyan lassú a Google Chrome?
Figyelt kérdés
Baráti tanácsra(próbaként) a Firefox mellé telepítettem a Chrome böngészőt.
Annyira lassú, hogy a kis karika percekig lassan forog, mire rátalál egy oldalra. Pedig -állítólag- a leggyorsabb böngésző! Mitől lehet ez.
A Firefox ehhez képest expresszvonat.
2014. ápr. 22. 20:49
1/6 anonim válasza:
Más a motorja. Én firefoxot használok, nekem szintén gyors. Ha régi géped van, akkor a ff jobb, mert a chromenak nagyobb igénye van, főleg hogy minden lapjoz külön processt indít.
2/6 anonim válasza:
Nekem pont a Firefox lassú, és folyton befagy, pedig 28.0 verzióm van.
A Chrome fényévekkel gyorsabb, és van olyan, hogy a Firefox nem ad be több oldalt, amit a Chrome igen.
3/6 A kérdező kommentje:
Lehet az a baj, hogy nem a Chrome az alapértelmezett böngésző?
2014. ápr. 22. 21:44
5/6 anonim válasza:
Nálam és sok ismerősömnél szintén ilyen lassú a chrome,csak forog,forog és forog az a karika..
Az meg csak reklám,hogy az a leggyorsabb böngésző.....
Firefox gyors,gyenge és erősebb gépen egyaránt.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megy a kukába!
2014. ápr. 23. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!