Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet beállítani a...

Hogyan lehet beállítani a google chrome-nál, hogy ne jöjjenek elő felugró, ablakok gondolok itt valamilyen offer nevű felugró ablakra ami 2 percenként előjön?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Jobb felső sarokban, Három vonal, megnyitod, ott Beállítások, alul Speciális beállítások, Adatvédelem, Tartalombeállítások. Előreugró ablakok letiltása. Ezt jelöld be.

Ezt pedig töltsd le, reklámblokkoló (Adblock Plus). [link]

Add hozzá, aztán állíts be hozzá Külső szűrőket (Hufilter, román, német, orosz).

2014. ápr. 15. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:
A belinkelt bővítményt letöltöttem,de a Tartalombeállításoknál nekem nincs felugróablakokkal kapcsolatos rész.
2014. ápr. 15. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Kell lennie. Tartalombeállítások, megnyilik egy kisebb ablak, ebben felül Cookie, lehúzod az egérrel és a Plug-inek alatt van az Előreugró ablakok. Tiltsa le az előreugró ablakokat minden webhelyen. Ezt jelöld be.
2014. ápr. 17. 00:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké köszi most már meg van.Be volt jelölve ,de mióta letöltöttem azt a bővítményt, nem jönnek elő előre ugró ablakok.
2014. ápr. 18. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!