Az Ncore (torrentenkénti) seed kötelezettsége miben áll? Aki tudja, a teljes Ncore szabályzatot (ezen felül akár a GYIK-ot) is linkelheti.
Tehát kiemelten érdekel engem, hogy adott torrentet milyen arányig kell visszatölteni ncore-on, valamint letöltése után mennyi ideig kötelesség seed-ben megszakítás nélkül állni, és hogy ha adott torrentre nem sikerülne belátható időn belül az arányt teljesíteni, akkor hány óráig / napig kell seed-ben állni a seed kötelezettség teljesítéséhez?
(NEM arányjavításról szól a kérdésem elsősorban, erről előre szólok. Bár másodsorban ez is és minden szabály érdekel ncore-ról, valamint a GYIK/FAQ).
Hit'n'Run-ok:
ncore(.)cc/hitnrun.php
Szabályzat(ok):
ncore(.)cc/wiki.php
Értelem szerűen a zárójeleket kiveszed s kész.
Nézd, nem tudom, de ezek szerint sokaknak nem tűnik fel -másoktól is tapasztaltam már-, akik be vannak regelve ncore-ra, hogy akik még nem regisztráltak, de érdeklődnének, nem tudnak érdeklődni, mivel mi nem regisztráltak nem kapunk hozzáférést se a szabályzathoz, se a GYIK-hoz, semmihez, ami ncore.
Regelni meg ugye nem lehet, csak meghívóval, de elképzelhető, h valakitól sikerül meghívót skapnom, és még előtte szeretnék tisztában lenni az ncore szabályokkal.
Tehát hiába hivom be ezeket az url-eket, amiket megadtál, kizárólag a login oldal jön be.
Tehát megkérhetlek téged, v bárkit, h a kérdésemben szereplő adatokat linkelje, légyszi? Előre is köszönöm.
Még valami: meghívócserével is be lehet jutni ncore-ra? (hamarosan lesz Zé-n -aki tudja, az tudja, hogy melyik privát trackerre gondolok- annyi pontom, amivel ottani meghívót igényelhetek.)
Jaaaa, ne haragudj, elnéztem :/
Nos igazából nem tudom, honnan tudhatnád meg még bejutás előtt a szabályokat, esetleg kérdezgeted-nézegeted azt akinek van. De az első szabály ami a legfontosabb, ha letöltesz egy adott torrentet, azt a torrentet 48 óráig kell visszaseedelned, majd ezután törölheted csak. Nyilván ez torrentenként változik, minden megkezdett/letöltésben lévő torrent 48 órától indul.
Bocsi, kihagytam az első kommentemből, hogy külsős vagyok.
Köszi h megemlítetted a legfontosabb szabály mibenlétét. :)
Esetleg valaki a többi kérdésemre is tud válaszolni? Netán a teljes (a beíró által linkelt) FAQ-t és szabályzatot (wiki-félét) mondjuk datára, vagy valahova fel tudja rakni és linkelni részemre, h el tudjam olvasni?
Apropó, nem szabályellenes, ha egy külsős érdeklődik a szabályokról és a GYIK(FAQ)-ról? Mert ha nem, akkor engem nagyon érdekel egyészében is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!