Adott torrent tracker érzékeli a seed-elésem, ha ki vagyok lépve a tracker weboldaláról, és olyankor is javul az arányom? (Mindvégig fut a torrent a kliensben. )
Nem tudom, általánosítható-e a kérdés minden trackerre, vagy sem.
Az is érdekel, h nem vétek a szabály ellen, ha soha nem készítek torrent file-t? (E kérdésem is persze privát tracker-ekkel kapcsolatos, ahol számít az arány, meg a többi szabály.)
Kérlek titeket, ne azt válaszoljátok, h kérdezzem meg ott, mivel a szabályzat szerint aki rossz helyen kérdez (meg esetleg túl kezdő szintű a kérdése), az akár warn-t is kaphat.
"Adott torrent tracker érzékeli a seed-elésem, ha ki vagyok lépve a tracker weboldaláról, és olyankor is javul az arányom?"
Mivel a KLIENSED seedel és nem az oldal, így igen.
"nem vétek a szabály ellen, ha soha nem készítek torrent file-t?"
Nem, nem kötelező feltölteni saját anyagot, visszaosztani viszont igen.
Javaslom, hogy olvasd el alaposan az oldal szabályzatát inkább, hidd el, jobban jársz.
Ha jól laviroztam gondolatmeneted mezsgyéjén akkor nem kell a böngésződnek futnia, csak a torrent kliensnek.
Nem szegsz szabály ha nem készitesz torrent fájlt.
Másodiknak: köszönöm a választ, igen, jól értetted kérdésem. :) Most már értem, és megnyugodtam, thát kiléphetek a böngészőn a tracker oldalról, de az ez utáni seed-elésem is számítani fog az arányomban, ha jól értelek.
Elsőnek: nyilván elolvastam az ottani szabályzatot (is). És mivel nem leltem válaszra ott, ezért is érdeklődtem itt, meg a fentebb említett okok miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!