Lehetséges-e torrentfájlok (uTorrent) csoportos beolvasása?
- Mentsd le a C:\Program Files (x86)\uTorrent mappát;
- Mentsd le a C:\Users\Felhasználó\AppData\Roaming\uTorrent mappát
Újratelepítés után ugyanide másold vissza a mappákat, majd a C:\Program Files (x86)\uTorrent mappában lévő uTorrent.exét indítsd el. Természetesen a letöltött fájloknak ugyanott kell lenniük mint az újratelepítés előtt, mert másképp nem találja meg a seedelni kívánt fájlokat.
Ha XP-d van, akkor természetesen sima Program Files mappa van csak a Program Files (x86) helyett.
Mentsd le a C:\Program Files (x86)\uTorrent mappát;
- Mentsd le a C:\Users\Felhasználó\AppData\Roaming\uTorrent mappát
Újratelepítés után ugyanide másold vissza a mappákat, majd a C:\Program Files (x86)\uTorrent mappában lévő uTorrent.exét indítsd el. Természetesen a letöltött fájloknak ugyanott kell lenniük mint az újratelepítés előtt, mert másképp nem találja meg a seedelni kívánt fájlokat.
Ha XP-d van, akkor természetesen sima Program Files mappa van csak a Program Files (x86) helyett.
és engem tiltanak eme nemes helyről
Miért kell bonyolitani azt ami másnak bonyolult??
Nos te ezt írtad:
"Torrent hozzáadása mikor bejön a kis ablak ahol a torrentek vannak az elsőt jelöld ki bal egérgomb nyomd le a jobb shiftet tarcsad lenyomva maj klikklej az utolsó torentre"
Újratelepítés után - ha feltelepíti az uTorrentet is - abban a kis ablakban nem lesz egyetlen torrent sem, tehát kijelölni sem tud mit.
Nos a te ajánlatod is egy lehetséges megoldás, viszont a torrent fájlokat itt is le kell menteni.
A te megoldásod és az én megoldásom között az a különbség, hogy amíg a te megoldásod szerint az adatmennyiség feltöltésnél és az aránynál mindenhol 0 (nulla) fog szerepelni, addig az én verziómnál ugyanúgy fogja mutatni a feltöltött adatmennyiséget és az arányt, mint ha mi sem történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!