Lehetséges-e torrentfájlok (uTorrent) csoportos beolvasása?
Köszönöm a válaszokat, végül sikerült megoldani, több helyről összeszedett, és összerakosgatott infómozaikokkal. :) Megosztom, hátha másoknak is hasznára válik.
A problémám leginkább az volt, hogy új SSD hadrendbe állítása miatt a meghajtó betűjelek változtak (több lemez, több partíció...), azonban ezt sikerült módosítanom a Windows lemezkezelővel, így a régi D meghajtó ismét D meghajtó néven szerepel. Ezek után a válaszoknak is köszönhetően a megtalált és lementett torrent fájlokat bemásoltam egy beállított mappába, ahonnan a kliens automatikusan elkezdte betölteni, megadtam a megfelelő elérési helyeket (lásd linkelt képet a bejegyzés végén), a letöltött fájlok pedig az eredetileg is adott elérési úton maradhattak. Igaz, eltartott pár óráig, míg minden torrentet egyesével végigellenőrzött, de éjszaka pont ráért a gép. Teljesen egyszerűen, néhány odafigyelt klikkeléssel szépen működött.
Egyetlen hátulütője volt, hogy volt néhány olyan torrentfájl, amit a letöltött mappából töröltem, de maga a "*.torrent" megmaradt, így néhány gigát lerántott, míg nem figyeltem, de hát ennyit megért. ;)
Köszönöm még egyszer a válaszokat, minden jót kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!