Megujult freemailba hogyan kell küldeni a kapott levelet? Eljutok addig hogy továbbküldés, majd gondolom cimsorbol kiválasztom a nevet, de utána? Nincs alul küldés, de seholsem? Valaki help?
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 20:05
1/5 anonim válasza:
de,alul az üzenet nézete alatt kell lennie küldés gombnak
2/5 A kérdező kommentje:
De figyusz! Van egy levél mondjuk ( amugy 3 éve freemail-ezem ) utána továbbküldésre katt, majd cimlista kiválasztás, azt már nem tudom hozzáadni, mert hol kell??, Küldésig elsem jutottam, de lehet valamit nagyon elnéztem, ha valaki tud segitsen, holnap itt akarok karácsonyi üdvözlést irni .
2009. dec. 22. 20:23
3/5 anonim válasza:
levelet megnyitod,rámész a továbbításra,a helyén megjelenik az üzenet,legtetején a címzett szó,arra kattints,ott tudopd megadni.és akkorl egalul megjelenik(kipróbáltam most ismét,azért írom le mert biztos hogy így van:) sok sikert
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm !!! Megprobálom !!!
2009. dec. 22. 20:51
5/5 A kérdező kommentje:
Na meg van, az volt a hiba hogy tovább küldés után cimlistábol kerestem a neveket, nem ott ahol irok, köszi, mert rávezettél !! Igy sikerült!! Remélem meg is tudják nyitni!
2009. dec. 22. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!